Darıca Gazetesi 18 yaşında

Darıca 22.09.2022 - 12:06, Güncelleme: 22.09.2022 - 12:09
 

Darıca Gazetesi 18 yaşında

Darıca Gazetesi 18 yaşında
Meslek hayatına 1996 yılında başlayan ve Gebze’de birçok gazetenin çeşitli departmanlarında görev yapmasının yanı sıra bir çok ulusal gazete ve Tv’lerin de temsilciliğini üstlenen Darıca Gazetesi’nin kurucusu Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat,18. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Henüz belde statüsündeyken Darıca’da basın sektörünün eksikliğini fark eden Erol Polat, 2004 yılında şehrin aynı adıyla bir gazete çıkardı. 2002 yılında gazetenin imtiyaz sahipliğini oğlu Emre Polat’a devredip, Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Erol Polat, Darıca Gazetesi’nin teknoloji çağına uyum sağlamak adına yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana www.daricagazetesi.com.tr. adresinden digital yayın yaptıklarını aktardı. TEŞEKKÜR EDERİM Yaklaşık olarak 12 yıldan bu yana Demirören Haber Ajansı’nın temsilciliğini de yapan Darıca Gazetesi kurucularından Erol Polat, tüm zorluklara rağmen 18 yıl boyunca ayakta kalabilmenin buruk sevincini yaşadıklarını söyleyerek, “Bir şehirde gazete var ise bu, o şehrin yaşayanları için şanstır. Darıcalılar, bunun farkında oldukları için bu güne kadar desteklerini esirgemediler ve daima yanımızda oldular, bu nedenle ayakta kalabilmemize vesile olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım” dedi.  
Darıca Gazetesi 18 yaşında

Meslek hayatına 1996 yılında başlayan ve Gebze’de birçok gazetenin çeşitli departmanlarında görev yapmasının yanı sıra bir çok ulusal gazete ve Tv’lerin de temsilciliğini üstlenen Darıca Gazetesi’nin kurucusu Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat,18. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Henüz belde statüsündeyken Darıca’da basın sektörünün eksikliğini fark eden Erol Polat, 2004 yılında şehrin aynı adıyla bir gazete çıkardı. 2002 yılında gazetenin imtiyaz sahipliğini oğlu Emre Polat’a devredip, Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Erol Polat, Darıca Gazetesi’nin teknoloji çağına uyum sağlamak adına yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana www.daricagazetesi.com.tr. adresinden digital yayın yaptıklarını aktardı.

TEŞEKKÜR EDERİM

Yaklaşık olarak 12 yıldan bu yana Demirören Haber Ajansı’nın temsilciliğini de yapan Darıca Gazetesi kurucularından Erol Polat, tüm zorluklara rağmen 18 yıl boyunca ayakta kalabilmenin buruk sevincini yaşadıklarını söyleyerek, “Bir şehirde gazete var ise bu, o şehrin yaşayanları için şanstır. Darıcalılar, bunun farkında oldukları için bu güne kadar desteklerini esirgemediler ve daima yanımızda oldular, bu nedenle ayakta kalabilmemize vesile olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.