ADA TRENİ’NDE SON DURAK: GEBZE

GEBZE 13.12.2021 - 16:20, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ADA TRENİ’NDE SON DURAK: GEBZE

ADA TRENİ’NDE SON DURAK: GEBZE
TCDD’nin aldığı bir kararla Adapazarı-Pendik arasında çalışan Ada Treni 12 Aralık tarihi itibari ile Adapazarı-Gebze arasında çalışacak. Adapazarı-Pendik arasında çalışan Ada Treni’yle ilgili TCDD yönetiminin aldığı karar uygulamaya konuldu. 12 Aralık’tan itibaren tren Adapazarı-Gebze arasında çalışmaya başladı. 05.50’de başlayan ve 19.15’te biten tren seferleri ise arttırılmadı. Yeni düzenleme hattı kullanan yolcuların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, tek trenle Pendik’e kadar gittikleri trenle aktarma yapmak zorunda kalacaklarını belirterek bu durumun düzeltilmesini istediler.
ADA TRENİ’NDE SON DURAK: GEBZE

TCDD’nin aldığı bir kararla Adapazarı-Pendik arasında çalışan Ada Treni 12 Aralık tarihi itibari ile Adapazarı-Gebze arasında çalışacak.

Adapazarı-Pendik arasında çalışan Ada Treni’yle ilgili TCDD yönetiminin aldığı karar uygulamaya konuldu. 12 Aralık’tan itibaren tren Adapazarı-Gebze arasında çalışmaya başladı. 05.50’de başlayan ve 19.15’te biten tren seferleri ise arttırılmadı. Yeni düzenleme hattı kullanan yolcuların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, tek trenle Pendik’e kadar gittikleri trenle aktarma yapmak zorunda kalacaklarını belirterek bu durumun düzeltilmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.