ZAFER KILIÇ, YENİ İŞİ İÇİN DESTEK İSTEDİ!

Çayırova 09.03.2021 - 10:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ZAFER KILIÇ, YENİ İŞİ İÇİN DESTEK İSTEDİ!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevini bıraktıktan sonra ekonomik olarak zor günler geçiren Zafer Kılıç yine sosyal medya aracılığı ile dostlarından destek istedi. Kılıç yaptığı açıklamada; “1978 yılında kurulan Kılıç İnşaat yurt dışı ve yurt içi genelinde inşaat alanında birçok proje imza atmış ortaklarında biri olan Salih Kılıç'ın oğluyum. Birçok büyük firma ile çalışan Enka - Koç grubu- Sabancı Grubu - Doğuş Grubu, Kastaş- vb. firmalarda birçok büyük proje ye imza atmış bunlarla birlikte bilgi birikim ve deneyimi kazanmış birisi olarak ve bu bilgi birikimden de siz değerli dostlarımı faydalandırmak amacı ile baba mesleğini yapmaya karar aldım. Hemen hemen 3 yıldır ticari hayatıma ara vermiştim." "BİZ ALLAH'A İNANAN İNSANLARIZ" "Ve yıllardır gıda sektöründe hizmet ettim ve en acı tecrübemi de beton işinde yaşadım. Tabi hayat bu acı tecrübelerle dolu herkes gibi bende bu acı tecrübelerden faydalanan biriyim. Ama bu acı tecrübeleri yaşadıktan sonra pes etmedim mücadeleme devam ettim. Ve devam etmeye devam edeceğim. Biz Allah’a inanan insanlarız ve her şeyin Allah’tan geldiğini biliriz. Biz o yüzden bugün ölecekmiş gibi öbür dünya için, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışmaya devam edeceğim.  Bu çıkmış olduğum bu yolda siz değerli dostlarımı desteğine ihtiyacım olduğunu bilmenizi isterim. Ve yeni iş kolumda tavsiye etmenizi destek olmanızı dilerim.” Dedi.  

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevini bıraktıktan sonra ekonomik olarak zor günler geçiren Zafer Kılıç yine sosyal medya aracılığı ile dostlarından destek istedi. Kılıç yaptığı açıklamada; “1978 yılında kurulan Kılıç İnşaat yurt dışı ve yurt içi genelinde inşaat alanında birçok proje imza atmış ortaklarında biri olan Salih Kılıç'ın oğluyum. Birçok büyük firma ile çalışan Enka - Koç grubu- Sabancı Grubu - Doğuş Grubu, Kastaş- vb. firmalarda birçok büyük proje ye imza atmış bunlarla birlikte bilgi birikim ve deneyimi kazanmış birisi olarak ve bu bilgi birikimden de siz değerli dostlarımı faydalandırmak amacı ile baba mesleğini yapmaya karar aldım. Hemen hemen 3 yıldır ticari hayatıma ara vermiştim."

"BİZ ALLAH'A İNANAN İNSANLARIZ"

"Ve yıllardır gıda sektöründe hizmet ettim ve en acı tecrübemi de beton işinde yaşadım. Tabi hayat bu acı tecrübelerle dolu herkes gibi bende bu acı tecrübelerden faydalanan biriyim. Ama bu acı tecrübeleri yaşadıktan sonra pes etmedim mücadeleme devam ettim. Ve devam etmeye devam edeceğim. Biz Allah’a inanan insanlarız ve her şeyin Allah’tan geldiğini biliriz. Biz o yüzden bugün ölecekmiş gibi öbür dünya için, hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için çalışmaya devam edeceğim.  Bu çıkmış olduğum bu yolda siz değerli dostlarımı desteğine ihtiyacım olduğunu bilmenizi isterim. Ve yeni iş kolumda tavsiye etmenizi destek olmanızı dilerim.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.