“Yüzde 10 aşılandı geri kalanlar ne olacak?”

GÜNDEM 28.04.2021 - 14:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Yüzde 10 aşılandı geri kalanlar ne olacak?”

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, aşı çalışmalarının yavaş gittiğini söylerken “Aylardır aşı diyoruz ama nüfusun yüzde 10’luk bir kısmı aşılanmış. Bu çok düşük bir rakam, aşı çalışmalarının hızlanması en büyük beklentimiz, sürekli aşı gelecek, gelecek, böyle olmaz” dedi. DEVA Partisi Darıca’nın başarılı ilçe başkanı Muhammet Ali Ünsür, Türkiye’deki aşı çalışmalarından yakındı. Başkan Ün sür,” Aşıda çok yavaş kaldık. Avrupa devletleri aşıyı bitirdi, konserlere başladı, bizler hala aşı diyoruz, gelecek diyoruz, yüzde onluk bir rakam çok düşük. Aşı konusunda hızlanmalıyız. Sürekli aşı gelecek diyor Sağlık Bakanı, hadi gelsin artık. Aşı çalışmalarında hızlanmazsak salgını nasıl  bitiririz? Aşı dediler, o da yavaş kaldı. Kısa zamanda aşı konusunda elimizi çabuk tutmamız şart, yoksa salgınla  başa çıkamayız” şeklinde konuştu. SAHİDEN DURUM İÇLER ACISI Emeklilere yapılan 100 TL’lik zamma da değinen Ünsür, “Komik bir rakam değerlendirmek de komik. Emekliye reva görünen bu, patates ve soğan vererek emekli unutuldu. Salgın kötü yönetiliyor, pandemi kötü yönetiliyor, ekonomi kötü yönetiliyor, memlekette iyi yönetilen bir şey yok. Alla h yardımcımız olsun. 100 TL bozdur bozdur harca, 1500 TL olması gerekirken 1100 TL gibi bir rakam ortaya çıktı , sahiden durum içler acısı” yorumunu yaptı.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, aşı çalışmalarının yavaş gittiğini söylerken “Aylardır aşı diyoruz ama nüfusun yüzde 10’luk bir kısmı aşılanmış. Bu çok düşük bir rakam, aşı çalışmalarının hızlanması en büyük beklentimiz, sürekli aşı gelecek, gelecek, böyle olmaz” dedi.

DEVA Partisi Darıca’nın başarılı ilçe başkanı Muhammet Ali Ünsür, Türkiye’deki aşı çalışmalarından yakındı. Başkan Ün sür,” Aşıda çok yavaş kaldık. Avrupa devletleri aşıyı bitirdi, konserlere başladı, bizler hala aşı diyoruz, gelecek diyoruz, yüzde onluk bir rakam çok düşük. Aşı konusunda hızlanmalıyız. Sürekli aşı gelecek diyor Sağlık Bakanı, hadi gelsin artık. Aşı çalışmalarında hızlanmazsak salgını nasıl  bitiririz? Aşı dediler, o da yavaş kaldı. Kısa zamanda aşı konusunda elimizi çabuk tutmamız şart, yoksa salgınla  başa çıkamayız” şeklinde konuştu.

SAHİDEN DURUM İÇLER ACISI

Emeklilere yapılan 100 TL’lik zamma da değinen Ünsür, “Komik bir rakam değerlendirmek de komik. Emekliye reva görünen bu, patates ve soğan vererek emekli unutuldu. Salgın kötü yönetiliyor, pandemi kötü yönetiliyor, ekonomi kötü yönetiliyor, memlekette iyi yönetilen bir şey yok. Alla h yardımcımız olsun. 100 TL bozdur bozdur harca, 1500 TL olması gerekirken 1100 TL gibi bir rakam ortaya çıktı , sahiden durum içler acısı” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.