Yozgat’a puan yok!

SPOR 14.04.2021 - 10:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Yozgat’a puan yok!

Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, bugün saat 15.00’te başlayacak olan maçta sahasında ligden düşmesi kesinleşen Yozgatspor 1959 takımını konuk edecek. Kredisini tüketen sarı yeşilliler, kazanarak umutlarını kalan haftalara taşımak istiyor. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 31.haftasında bugün sahasında Yozgatspor 1959 takımını konuk edecek. Play-Off hedefiyle yoluna devam eden sarı yeşilli ekibimiz, son haftalardaki düşüşüne bir son vererek Yozgatspor maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmak istiyor. Maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmeleri bekleyecek olan sarı yeşilliler, Play-Off hattının 4 puan gerisinde bulunuyor. ALPER SEZONU KAPATTI Ligin ilk yarısında oynanan maçta Yozgatspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Darıca G.B, ligden düşmesi matematiksel olarak da kesinleşen rakibi karşısında kaza yaşamadan 3 puana uzanmak istiyor. Sarı yeşilli ekibimizde kırmızı kart cezası nedeniyle sezonu kapatan kaleci Alper Doğan dışında eksik bulunmuyor. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 15.00’te başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Bulut yönetecek.  

Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, bugün saat 15.00’te başlayacak olan maçta sahasında ligden düşmesi kesinleşen Yozgatspor 1959 takımını konuk edecek. Kredisini tüketen sarı yeşilliler, kazanarak umutlarını kalan haftalara taşımak istiyor.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 31.haftasında bugün sahasında Yozgatspor 1959 takımını konuk edecek. Play-Off hedefiyle yoluna devam eden sarı yeşilli ekibimiz, son haftalardaki düşüşüne bir son vererek Yozgatspor maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmak istiyor. Maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmeleri bekleyecek olan sarı yeşilliler, Play-Off hattının 4 puan gerisinde bulunuyor.

ALPER SEZONU KAPATTI

Ligin ilk yarısında oynanan maçta Yozgatspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Darıca G.B, ligden düşmesi matematiksel olarak da kesinleşen rakibi karşısında kaza yaşamadan 3 puana uzanmak istiyor. Sarı yeşilli ekibimizde kırmızı kart cezası nedeniyle sezonu kapatan kaleci Alper Doğan dışında eksik bulunmuyor. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma bugün saat 15.00’te başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Bulut yönetecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.