YOLLAR AÇIK, KALDIRIMLAR TEMİZ!

Dilovası 17.02.2021 - 16:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YOLLAR AÇIK, KALDIRIMLAR TEMİZ!

DİLOVASI’NDA EKİPLER ÖNLEMLERİNİ ALDI;
Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri kar yağışı ile birlikte gece-gündüz demeden çalışıyor. Dilovası Belediyesi karla mücadele ekipleri, geçtiğimiz Cumartesi gününden bu yana etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte; ana arterler, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere cadde ve yürüyüş yollarının açık kalması için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürdü. Araçların yoğun olarak kullandığı güzergâhlar ve yayaların rahat yürümesi için kaldırımlar kısa sürede temizlendi. Donma riskine karşı ise yollarda ve kaldırımlarda önlemler alınarak yaya ve araç trafiğinin daha güvenli olması sağlandı. BAŞKAN ŞAYİR, UYARDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Dilovalı hemşerilerini uyaran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Hemşehrilerimizin ulaşım sorunu yaşamaması için, ana arterlerde ve acil bölgelerde devam eden çalışmalara ilaveten ara sokakları açmak üzere, muhtarlarımızın koordinesinde çalışacak iş makinalarını mahallelerimize yönlendirdik. Yoğun kar yağışının etkili olduğu bu günlerde halkımızın çatılardan düşebilecek kar ve buz kütlelerine karşı dikkatli olması gerekiyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mümkün olduğunca evlerinde kalmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.
DİLOVASI’NDA EKİPLER ÖNLEMLERİNİ ALDI;

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri kar yağışı ile birlikte gece-gündüz demeden çalışıyor.

Dilovası Belediyesi karla mücadele ekipleri, geçtiğimiz Cumartesi gününden bu yana etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte; ana arterler, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere cadde ve yürüyüş yollarının açık kalması için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürdü. Araçların yoğun olarak kullandığı güzergâhlar ve yayaların rahat yürümesi için kaldırımlar kısa sürede temizlendi. Donma riskine karşı ise yollarda ve kaldırımlarda önlemler alınarak yaya ve araç trafiğinin daha güvenli olması sağlandı.

BAŞKAN ŞAYİR, UYARDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Dilovalı hemşerilerini uyaran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Hemşehrilerimizin ulaşım sorunu yaşamaması için, ana arterlerde ve acil bölgelerde devam eden çalışmalara ilaveten ara sokakları açmak üzere, muhtarlarımızın koordinesinde çalışacak iş makinalarını mahallelerimize yönlendirdik. Yoğun kar yağışının etkili olduğu bu günlerde halkımızın çatılardan düşebilecek kar ve buz kütlelerine karşı dikkatli olması gerekiyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mümkün olduğunca evlerinde kalmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.