YILDIRIM, GÜVEN TAZELEYECEK!

Dilovası 13.03.2021 - 14:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM, GÜVEN TAZELEYECEK!

Koronavirüs salgını sürecinde kurulan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu, kongreye gidiyor. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu’nun kongresi 27 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek. Koronavirüs salgını sürecinde kurulan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu, kongreye gidiyor. Kurulduğu süre içerisinde hız kesmeden çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu adeta göz kamaştırarak Kocaeli’de Ağrılı hemşerileri tarafından büyük takdir kazandı. İçişleri Bakanlığınca Sivil toplum örgütlerinin kongrelerinin ileriki tarihi ertelenmesinden dolayı kurulduktan 6 ay sonra kongrelerini yapmışlardı. Yasaklar kalkınca zorunlu kongrelerini yapma süreci başladı. Bünyesinde bulunan 13 Ağrı Dernekleri Tek liste halinde Ömer Yıldırım başkanlığında yeni güçlü yönetimi ile kongrelerini 27 Mart 2021 tarihinde yapacakları kararı aldılar. Çok güçlü işadamlarını ve Hemşerilerini yönetimi olarak iyi bir yönetim oluşturacaklarını açıkladılar.

Koronavirüs salgını sürecinde kurulan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu, kongreye gidiyor. Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu’nun kongresi 27 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek.

Koronavirüs salgını sürecinde kurulan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu, kongreye gidiyor. Kurulduğu süre içerisinde hız kesmeden çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Ömer Yıldırım ve yönetim kurulu adeta göz kamaştırarak Kocaeli’de Ağrılı hemşerileri tarafından büyük takdir kazandı. İçişleri Bakanlığınca Sivil toplum örgütlerinin kongrelerinin ileriki tarihi ertelenmesinden dolayı kurulduktan 6 ay sonra kongrelerini yapmışlardı. Yasaklar kalkınca zorunlu kongrelerini yapma süreci başladı. Bünyesinde bulunan 13 Ağrı Dernekleri Tek liste halinde Ömer Yıldırım başkanlığında yeni güçlü yönetimi ile kongrelerini 27 Mart 2021 tarihinde yapacakları kararı aldılar. Çok güçlü işadamlarını ve Hemşerilerini yönetimi olarak iyi bir yönetim oluşturacaklarını açıkladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.