YILDIRIM AİLESİ KARANTİNAYA ALINDI

Dilovası 27.04.2021 - 15:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

YILDIRIM AİLESİ KARANTİNAYA ALINDI

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın eşinin yaptırmış olduğu koronavirüs testi pozitif çıktı. Yıldırım ailesi evlerinde karantinaya alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Ailecek yaptırmış olduğumuz Covid-19 testi sonucunda benim ve çocuklarımın negatif, eşimin pozitif sonuç almasından ötürü 10 gün boyunca karantina altındayız. Çok şükür genel durumumuz iyi, tedavimiz evde devam ediyor. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan arayan, soran ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah” dedi.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın eşinin yaptırmış olduğu koronavirüs testi pozitif çıktı. Yıldırım ailesi evlerinde karantinaya alındı.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Ailecek yaptırmış olduğumuz Covid-19 testi sonucunda benim ve çocuklarımın negatif, eşimin pozitif sonuç almasından ötürü 10 gün boyunca karantina altındayız. Çok şükür genel durumumuz iyi, tedavimiz evde devam ediyor. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan arayan, soran ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.