VALİ YAVUZ VE EŞİNDEN GEBZE TURU

GEBZE 25.04.2021 - 10:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VALİ YAVUZ VE EŞİNDEN GEBZE TURU

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ‘Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini Gebze’de devam ettirerek, devletin şefkatli elini hissettirdiler.
Şehitlerin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz; Gebze’nin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehit Piyade Er Mülazım Karatay, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Polat Özbek ve Şehit Piyade Çavuş İzzettin İnceoğlu’nun ailelerini ziyaret ettiler. Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Yavuz Çifti, “Bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Allah sabırlar versin. Şefaatine nail eylesin” diyerek, mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular. GAZİLERE ZİYARET Cumhuriyetin onurlu sembolleri olan gazilerin de gönlünü almayı ihmal etmeyen, hal ve hatırlarını sorarak hayır dualarını alan Vali Yavuz; Gazi Deniz Kılıç, Gazi Muhammet Aydın ve Gazi Ali Cibil’i ziyaret etti. Gaziliğin onur ve şerefini yaşayan gazilere her zaman borçlu olduklarını belirten Vali Yavuz, “Şehitlerimiz de Gazilerimiz de bu aziz vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahramanlarımızdır, yalnızca ailelerinin değil tüm milletimizin evlatlarıdır. Sizleri seviyoruz” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu. Dualar eden, mutlulukları yüzlerinden okunan gazi ve şehit aileleri, “Devletimizin ve sizlerin her zaman yanımızda yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin” diyerek Vali Yavuz’a, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler. İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER UNUTULMADI Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olması nedeniyle özellikle bu ayda sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler. Gazilere yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz Çifti, Gebze’de yetim, yaşlı, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 19 aileyi evlerinde ziyaret ederek Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.  YAVUZ ÇİFTİNDEN MÜZE ZİYARETİ Gebze’de hane ziyaretlerinin ardından Yavuz Çifti, Büyük Türk müzecisi ve ressamı Osman Hamdi Bey tarafından Gebze-Eskihisar Köyü’nde, 1884 yılında köşk, resimhane, kayıkhane ve müştemilat olarak yaptırılan Hamdi Bey Evi ve Müzesini ziyaret etti. Restorasyon çalışmaları devam eden Hamdi Bey Evi ve Müzesini ziyarette Yavuz Çiftine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de eşlik etti. Restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen ve müzeyi gezen Vali Yavuz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ‘Gönülden Gönüle’ projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini Gebze’de devam ettirerek, devletin şefkatli elini hissettirdiler.

Şehitlerin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz; Gebze’nin farklı mahallelerinde ikamet eden Şehit Piyade Er Mülazım Karatay, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Polat Özbek ve Şehit Piyade Çavuş İzzettin İnceoğlu’nun ailelerini ziyaret ettiler. Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Yavuz Çifti, “Bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Allah sabırlar versin. Şefaatine nail eylesin” diyerek, mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundular.

GAZİLERE ZİYARET

Cumhuriyetin onurlu sembolleri olan gazilerin de gönlünü almayı ihmal etmeyen, hal ve hatırlarını sorarak hayır dualarını alan Vali Yavuz; Gazi Deniz Kılıç, Gazi Muhammet Aydın ve Gazi Ali Cibil’i ziyaret etti. Gaziliğin onur ve şerefini yaşayan gazilere her zaman borçlu olduklarını belirten Vali Yavuz, “Şehitlerimiz de Gazilerimiz de bu aziz vatan uğruna canlarını hiçe sayan kahramanlarımızdır, yalnızca ailelerinin değil tüm milletimizin evlatlarıdır. Sizleri seviyoruz” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu. Dualar eden, mutlulukları yüzlerinden okunan gazi ve şehit aileleri, “Devletimizin ve sizlerin her zaman yanımızda yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin” diyerek Vali Yavuz’a, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER UNUTULMADI

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Ramazan ayının yardımlaşma ve paylaşma ayı olması nedeniyle özellikle bu ayda sıkıntı ve darda kalan bir aile kalmaması için ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler. Gazilere yapılan ziyaretlerin ardından Yavuz Çifti, Gebze’de yetim, yaşlı, engelli ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 19 aileyi evlerinde ziyaret ederek Ramazan aylarını kutladı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Seddar Yavuz, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

 YAVUZ ÇİFTİNDEN MÜZE ZİYARETİ

Gebze’de hane ziyaretlerinin ardından Yavuz Çifti, Büyük Türk müzecisi ve ressamı Osman Hamdi Bey tarafından Gebze-Eskihisar Köyü’nde, 1884 yılında köşk, resimhane, kayıkhane ve müştemilat olarak yaptırılan Hamdi Bey Evi ve Müzesini ziyaret etti. Restorasyon çalışmaları devam eden Hamdi Bey Evi ve Müzesini ziyarette Yavuz Çiftine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de eşlik etti. Restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen ve müzeyi gezen Vali Yavuz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.