“UZUN SÜRE TAM KAPANMA OLMALI”

SİYASET 20.04.2021 - 10:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“UZUN SÜRE TAM KAPANMA OLMALI”

DEVALI BAŞKAN ÇÖZÜMÜ AÇIKLADI;
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür hükümetin pandemi yönetiminde sınıfta kaldığını kaydetti. Başkan Ünsür, “Aç kapa metoduyla pandemi yönettiklerini sanıyorlar. Oysa bir şey yönettikleri yok. Uzun süreli tam kapanma şart, ama bunu sağlayacak para yok, o nedenle aç kapa yapıyorlar” ifadesini kullandı. DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, iktidarın pandemi yönetimini ağır dille eleştirdi. Başkan Ünsür gazetemize yaptığı açıklamada “Aç kapa yaparak salgın yönetiyorlar. Bira açıyor bir kapıyorlar. Salgının ilk gününden bu yana durum bu şekilde. Esnafı perişan ettiler. Esnaf diyor ki açsam dert kapasam dert. Bu şekilde salgınla mücadele edemezsiniz, edemediğiniz de gün gibi meydanda zaten. Uzun süreli tam kapanma olmadan bu iş imkânsız” yorumunu yaptı. “İŞİMİZ HİÇ KOLAY DEĞİL” Sözlerine devam eden Başkan Ünsür, “Salgında ne yazık ki işimiz kolay değil, vakalar tırmanıyor. Aşı dediler, ülkenin ne kadarını aşıladık? Daha çeyreği bile olmamıştır. Aşıda da yavaşladık. Ülkede bir değişimine kan değişikliğine ihtiyaç var. Tepeden tırnağa işlemeyen bir durum söz konusu, işin başında maske bile dağıtamayan günleri yaşadık, salgında işimiz kolay değil her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ne yazık ki acı ama gerçek” ifadelerini kullandı. 
DEVALI BAŞKAN ÇÖZÜMÜ AÇIKLADI;

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür hükümetin pandemi yönetiminde sınıfta kaldığını kaydetti. Başkan Ünsür, “Aç kapa metoduyla pandemi yönettiklerini sanıyorlar. Oysa bir şey yönettikleri yok. Uzun süreli tam kapanma şart, ama bunu sağlayacak para yok, o nedenle aç kapa yapıyorlar” ifadesini kullandı.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, iktidarın pandemi yönetimini ağır dille eleştirdi. Başkan Ünsür gazetemize yaptığı açıklamada “Aç kapa yaparak salgın yönetiyorlar. Bira açıyor bir kapıyorlar. Salgının ilk gününden bu yana durum bu şekilde. Esnafı perişan ettiler. Esnaf diyor ki açsam dert kapasam dert. Bu şekilde salgınla mücadele edemezsiniz, edemediğiniz de gün gibi meydanda zaten. Uzun süreli tam kapanma olmadan bu iş imkânsız” yorumunu yaptı.

“İŞİMİZ HİÇ KOLAY DEĞİL”

Sözlerine devam eden Başkan Ünsür, “Salgında ne yazık ki işimiz kolay değil, vakalar tırmanıyor. Aşı dediler, ülkenin ne kadarını aşıladık? Daha çeyreği bile olmamıştır. Aşıda da yavaşladık. Ülkede bir değişimine kan değişikliğine ihtiyaç var. Tepeden tırnağa işlemeyen bir durum söz konusu, işin başında maske bile dağıtamayan günleri yaşadık, salgında işimiz kolay değil her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ne yazık ki acı ama gerçek” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.