ÜNLÜ OYUNCUYU DARICA’DA KÖPEK ISIRDI!

Darıca 02.05.2021 - 14:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÜNLÜ OYUNCUYU DARICA’DA KÖPEK ISIRDI!

Oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin’i önceki gün Darıca’da köpek ısırdı. Hemen tetanoz aşısı olan Seçkin, olayı sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Koronavirüs pandemisi dönemini Darıca’da ailesiyle birlikte geçiren Yavuz Seçkin’i köpek ısırdı. 52 yaşındaki oyuncu, olayı esprili bir dille takipçilerine anlattı. Aşı olurken fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “Öncelikle benim bir hayvan sever olduğumu hepinizin bilmenizi isterim. Dün Darıca’da başımdan bir olay geçti. Komşumuz, ikazlara rağmen kangal köpeklerini başıboş sokağa salıyor ve hayvanlar sokakta kafalarına göre takılıyorlar. Sokak, Elm Sokağı köpek versiyonu gibi. Maalesef bu kangal köpeklerden biri, dün beni de ısırdı. Şükür yanımda çocuklarım, 81 yaşındaki annemiz yoktu” dedi. ESPRİLİ BİR DİLLE ANLATTI Yavuz Seçkin’in “İstem dışı nahoş olaylar da yaşanabilirdi. Neyse bunu da şükür. Aşımızı olduk, ama tetanoz” şeklindeki mesajına ‘geçmiş olsun’ yorumları yapıldı. Ünlü oyuncu, Instagram’ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma ise “Kangal ısırınca insanda böyle havalandırma delikleri açılabiliyor” notunu düştü.  

Oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin’i önceki gün Darıca’da köpek ısırdı. Hemen tetanoz aşısı olan Seçkin, olayı sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Koronavirüs pandemisi dönemini Darıca’da ailesiyle birlikte geçiren Yavuz Seçkin’i köpek ısırdı. 52 yaşındaki oyuncu, olayı esprili bir dille takipçilerine anlattı. Aşı olurken fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “Öncelikle benim bir hayvan sever olduğumu hepinizin bilmenizi isterim. Dün Darıca’da başımdan bir olay geçti. Komşumuz, ikazlara rağmen kangal köpeklerini başıboş sokağa salıyor ve hayvanlar sokakta kafalarına göre takılıyorlar. Sokak, Elm Sokağı köpek versiyonu gibi. Maalesef bu kangal köpeklerden biri, dün beni de ısırdı. Şükür yanımda çocuklarım, 81 yaşındaki annemiz yoktu” dedi.

ESPRİLİ BİR DİLLE ANLATTI

Yavuz Seçkin’in “İstem dışı nahoş olaylar da yaşanabilirdi. Neyse bunu da şükür. Aşımızı olduk, ama tetanoz” şeklindeki mesajına ‘geçmiş olsun’ yorumları yapıldı. Ünlü oyuncu, Instagram’ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma ise “Kangal ısırınca insanda böyle havalandırma delikleri açılabiliyor” notunu düştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.