Ünlü’den Dölcü’ye ziyaret

KOCAELİ 22.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ünlü’den Dölcü’ye ziyaret

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü’yü ziyaret ederek, iftar yemeği yedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, orucunu Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ile açtı. Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye ziyaretten duyduğu memnuniyet idile getirerek teşekkür etti. Başkan Ünlü ziyaretinde, Kocaeli’nin huzurunun sağlanmasında en önemli görevi ise polislerin yaptığını söyledi. BİZ BİR AİLEYİZ Kocaeli’nde bir aile gibi olduklarını dile getiren Ünlü, “Kocaeli’nde huzurun sağlanmasında polis arkadaşlarımızın çok büyük gayretleri var. Onların zor şartlar altında fedakarca görev yaptıklarını çok iyi biliyorum. Biz burada polisimizle, öğretmenlerimizle, imamlarımızla, muhtarlarımızla, esnafımız, sanayicimiz, iş adamlarımız, işçilerimiz ve memurlarımızla büyük bir aileyiz. Biz onları çok seviyoruz, onlarda bizi seviyor. Ben bir kez daha tüm emniyet teşkilatımızda görev yapan polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü’yü ziyaret ederek, iftar yemeği yedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, orucunu Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ile açtı. Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye ziyaretten duyduğu memnuniyet idile getirerek teşekkür etti. Başkan Ünlü ziyaretinde, Kocaeli’nin huzurunun sağlanmasında en önemli görevi ise polislerin yaptığını söyledi.

BİZ BİR AİLEYİZ

Kocaeli’nde bir aile gibi olduklarını dile getiren Ünlü, “Kocaeli’nde huzurun sağlanmasında polis arkadaşlarımızın çok büyük gayretleri var. Onların zor şartlar altında fedakarca görev yaptıklarını çok iyi biliyorum. Biz burada polisimizle, öğretmenlerimizle, imamlarımızla, muhtarlarımızla, esnafımız, sanayicimiz, iş adamlarımız, işçilerimiz ve memurlarımızla büyük bir aileyiz. Biz onları çok seviyoruz, onlarda bizi seviyor. Ben bir kez daha tüm emniyet teşkilatımızda görev yapan polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.