TÜRKİYE’DE İLK GEBZE’DE AÇILDI

EĞİTİM 16.03.2021 - 17:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TÜRKİYE’DE İLK GEBZE’DE AÇILDI

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Türkiye’de ilk özel Mesleki Eğitim Merkezi, Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı” dedi.  Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özer’in ziyaret rotasından biri de Özel Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Burada Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ı da ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. TÜRKİYE’DE İLK Ziyarette; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Özel Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim kadrosu hazır bulundu. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Türkiye’de ilk özel Mesleki Eğitim Merkezini Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer’e merkez hakkında bilgi verdiklerini söyledi. BAKAN YARDIMCISI GEBZE’DEN MUTLU AYRILDI Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı açıklamada, “Mesleki eğitimin temel taşı mesleki eğitim merkezlerdir. Gebze’de çıraklık ve ustalık eğitimlerini Gebze Halk Eğitim Merkezleri’nde veriyoruz. Hatta bu arkadaşlarımızı lise mezunu yapıp diplomada veriyoruz. Türkiye’de ilk özel mesleki eğitim merkezi Gebze’de İl Milli Eğitim Müdürümüzün öncülüğü ile Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı. Merkezimizde; Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof . Dr. Mahmut Özer Hoca, İl Milli Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik ve Kaymakamımız Mustafa Güler ile ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Bakanımız çok mutlu ve memnun olarak ilimiz ve Gebze’mizden ayrıldı” dedi.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Türkiye’de ilk özel Mesleki Eğitim Merkezi, Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı” dedi. 

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özer’in ziyaret rotasından biri de Özel Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Burada Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ı da ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TÜRKİYE’DE İLK

Ziyarette; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Özel Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim kadrosu hazır bulundu. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Türkiye’de ilk özel Mesleki Eğitim Merkezini Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer’e merkez hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

BAKAN YARDIMCISI GEBZE’DEN MUTLU AYRILDI

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı açıklamada, “Mesleki eğitimin temel taşı mesleki eğitim merkezlerdir. Gebze’de çıraklık ve ustalık eğitimlerini Gebze Halk Eğitim Merkezleri’nde veriyoruz. Hatta bu arkadaşlarımızı lise mezunu yapıp diplomada veriyoruz. Türkiye’de ilk özel mesleki eğitim merkezi Gebze’de İl Milli Eğitim Müdürümüzün öncülüğü ile Adem Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı. Merkezimizde; Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof . Dr. Mahmut Özer Hoca, İl Milli Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik ve Kaymakamımız Mustafa Güler ile ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Bakanımız çok mutlu ve memnun olarak ilimiz ve Gebze’mizden ayrıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.