“TÜRK MİLLETİ ZULMEDEN BİR MİLLET OLMAMIŞTIR”

GEBZE 25.04.2021 - 13:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“TÜRK MİLLETİ ZULMEDEN BİR MİLLET OLMAMIŞTIR”

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ilişkin yayımladığı mesajındaki ‘sözde soykırım’ ifadesine ilişkin açıklamada bulunan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, “Türk Milleti var olduğu günden bugüne hiçbir zaman zulmeden bir millet olmamıştır” dedi.
ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ilişkin yayımladığı mesajındaki ‘sözde soykırım’ ifadesine ilişkin Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan sert tepki gösterdi. Türk Milleti’nin var olduğu günden bugüne hiçbir zaman zulmeden bir millet olmadığını ifade eden GTÜ Rektörü Aslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti sözde Ermeni Soykırımı iddialarının gerçek dışı ve mesnetsiz bir iddiadan ibaret olduğunu dünya kamuoyuna gösterebilmek adına, 1915 olayları konusunda her zaman zengin arşivlerini Ermeniler dahil herkese açık tutmuştur. Tarihi gerçekler merak ediliyor ise tarafsız bilim insanları güvenilir araştırmalarla dünya kamuoyunu bilgilendirebilir. ERMENİSTAN SESSİZ KALDI Türkiye’nin bu çağrılarına karşı Ermenistan hep sessiz kalmıştır ve arşivlerini hiçbir zaman açmamıştır. Türk Milleti var olduğu günden bugüne hiçbir zaman zulmeden bir millet olmamıştır. Günümüzde bile Batı ülkeleri mülteciler hakkında sadece toplantılarda konuşma yaparken ülkemiz dört milyona yakın sığınmacıya sadece insani yardım amacıyla ev sahipliği yapmaktadır. Şu asla unutulmamalıdır ki; Aziz Türk Milleti’nin şanlı tarihini hiç kimse kirletemez.”
ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ilişkin yayımladığı mesajındaki ‘sözde soykırım’ ifadesine ilişkin açıklamada bulunan Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, “Türk Milleti var olduğu günden bugüne hiçbir zaman zulmeden bir millet olmamıştır” dedi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ilişkin yayımladığı mesajındaki ‘sözde soykırım’ ifadesine ilişkin Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan sert tepki gösterdi. Türk Milleti’nin var olduğu günden bugüne hiçbir zaman zulmeden bir millet olmadığını ifade eden GTÜ Rektörü Aslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Cumhuriyeti sözde Ermeni Soykırımı iddialarının gerçek dışı ve mesnetsiz bir iddiadan ibaret olduğunu dünya kamuoyuna gösterebilmek adına, 1915 olayları konusunda her zaman zengin arşivlerini Ermeniler dahil herkese açık tutmuştur. Tarihi gerçekler merak ediliyor ise tarafsız bilim insanları güvenilir araştırmalarla dünya kamuoyunu bilgilendirebilir.

ERMENİSTAN SESSİZ KALDI

Türkiye’nin bu çağrılarına karşı Ermenistan hep sessiz kalmıştır ve arşivlerini hiçbir zaman açmamıştır. Türk Milleti var olduğu günden bugüne hiçbir zaman zulmeden bir millet olmamıştır. Günümüzde bile Batı ülkeleri mülteciler hakkında sadece toplantılarda konuşma yaparken ülkemiz dört milyona yakın sığınmacıya sadece insani yardım amacıyla ev sahipliği yapmaktadır. Şu asla unutulmamalıdır ki; Aziz Türk Milleti’nin şanlı tarihini hiç kimse kirletemez.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.