“Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

GEBZE 23.04.2021 - 09:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Bir süredir koronavirüs rahatsızlığı geçirerek tedavi göre Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, görevinin başına döndü. Göreve döner dönmez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları unutmayan Yıldırım çocukların bu özel gününü kutlayarak bir mesaj yayımladı. Yıldırım mesajında “23 Nisan, egemenliğin kayıtsız-şartsız millete ait olduğunun tarihe silinmez bir kayıt olarak geçtiği gündür” dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım 23 Nisan mesajında, “Tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi münasebetiyle dünya barışına da katkısı yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Bir süredir koronavirüs rahatsızlığı geçirerek tedavi göre Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, görevinin başına döndü. Göreve döner dönmez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları unutmayan Yıldırım çocukların bu özel gününü kutlayarak bir mesaj yayımladı. Yıldırım mesajında “23 Nisan, egemenliğin kayıtsız-şartsız millete ait olduğunun tarihe silinmez bir kayıt olarak geçtiği gündür” dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım 23 Nisan mesajında, “Tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gelecekte ulusları yönetecek ve yönlendirecek olan nesilleri ortak bir coşku etrafında bir araya getirmesi münasebetiyle dünya barışına da katkısı yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.