“Toplu iftarlardan uzak duralım”

KOCAELİ 03.05.2021 - 17:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Toplu iftarlardan uzak duralım”

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UYARDI…
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan, tam kapanma sürecinden sonra genel durumun ne olacağı ile ilgili bilgiler verirken vatandaşlara kalabalık ortamlardan uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. Toplu iftar yapmamaya özen gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan Pehlevan,“ Pandemi’nin ilk çıktığı günden beri vatandaşları toplu bir araya gelmemeleri konusunda uyarıyoruz. Yüz yüze gelmemek önemli. Bu konuda vatandaşlar istikrarlı davranabilirler eğer sabırlı olurlarsa gelecek Ramazan Bayramı’nda güzel iftarlar yapabiliriz” dedi. “YASAKLARIN DAHA DA UZAMAMASI HEPİMİZİN ELİNDE” Ramazan Bayramı’nda bayramlaşmaların uzaktan olmasına değinen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Ramazan Bayramı'nda bir araya gelinmemesi önemli. Yasakların daha da uzamaması hepimizin elinde, vaka sayılarının düşmesi vatandaşa bağlı. Eski günlerimize dönmek için hep birlikte hareket etmeli kurallara sıkı sıkıya uymamız gerektiğini en başından beridir vurguluyoruz” ifadeleri kullandı.
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ UYARDI…

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlivan, tam kapanma sürecinden sonra genel durumun ne olacağı ile ilgili bilgiler verirken vatandaşlara kalabalık ortamlardan uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. Toplu iftar yapmamaya özen gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan Pehlevan,“ Pandemi’nin ilk çıktığı günden beri vatandaşları toplu bir araya gelmemeleri konusunda uyarıyoruz. Yüz yüze gelmemek önemli. Bu konuda vatandaşlar istikrarlı davranabilirler eğer sabırlı olurlarsa gelecek Ramazan Bayramı’nda güzel iftarlar yapabiliriz” dedi.

“YASAKLARIN DAHA DA UZAMAMASI HEPİMİZİN ELİNDE”

Ramazan Bayramı’nda bayramlaşmaların uzaktan olmasına değinen Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, “Ramazan Bayramı'nda bir araya gelinmemesi önemli. Yasakların daha da uzamaması hepimizin elinde, vaka sayılarının düşmesi vatandaşa bağlı. Eski günlerimize dönmek için hep birlikte hareket etmeli kurallara sıkı sıkıya uymamız gerektiğini en başından beridir vurguluyoruz” ifadeleri kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.