“TELEFONLAR RAFA, KİTAPLAR MASAYA”

EĞİTİM 04.01.2021 - 12:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“TELEFONLAR RAFA, KİTAPLAR MASAYA”

Gebze Eşrefbey İlkokulu öğrencileri e-Twinning çalışmaları kapsamında “Anne Baba, Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projesi ile önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Farklı şehirlerde 10 okulla ortak çalışan Gebze Eşrefbey İlkokulu, proje ortağı öğrencilerle online buluşuyor. Gebze Eşrefbey İlkokulu öğrencileri e-Twinning çalışmaları kapsamında “Anne Baba, Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi farklı şehirlerde, 10 okulla beraber yürütüyor. Dijital dünyada, okumanın geri bırakıldığı bu dönemde, öğrenciler her ay temalı bir kitap bitiriyorlar. Konusu kitap olan etkinlikler, el becerileri ve aylık söyleşilerle, proje ortağı öğrenciler online platformda bir araya geliyorlar. EYLÜL AYINDA BAŞLAMIŞTI Eylül ayında başlayan proje, Mayıs ayında sona erecek. Öğrenci velilerinin de dâhil olduğu proje sayesinde, evlerde okuma saatleri, kitap içeriğinin değerlendirilmesi gerçekleşiyor. Ülkemizde kitap okuma oranın istenilen seviyede olmadığı gerçeğiyle yola çıkılan proje sayesinde, öğrencilerde okumanın içselleştirilmesi ve devamlılık sağlanması hedeflendi.

Gebze Eşrefbey İlkokulu öğrencileri e-Twinning çalışmaları kapsamında “Anne Baba, Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projesi ile önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Farklı şehirlerde 10 okulla ortak çalışan Gebze Eşrefbey İlkokulu, proje ortağı öğrencilerle online buluşuyor.

Gebze Eşrefbey İlkokulu öğrencileri e-Twinning çalışmaları kapsamında “Anne Baba, Telefonlar Rafa, Kitaplar Masaya” adlı projeyi farklı şehirlerde, 10 okulla beraber yürütüyor. Dijital dünyada, okumanın geri bırakıldığı bu dönemde, öğrenciler her ay temalı bir kitap bitiriyorlar. Konusu kitap olan etkinlikler, el becerileri ve aylık söyleşilerle, proje ortağı öğrenciler online platformda bir araya geliyorlar.

EYLÜL AYINDA BAŞLAMIŞTI

Eylül ayında başlayan proje, Mayıs ayında sona erecek. Öğrenci velilerinin de dâhil olduğu proje sayesinde, evlerde okuma saatleri, kitap içeriğinin değerlendirilmesi gerçekleşiyor. Ülkemizde kitap okuma oranın istenilen seviyede olmadığı gerçeğiyle yola çıkılan proje sayesinde, öğrencilerde okumanın içselleştirilmesi ve devamlılık sağlanması hedeflendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.