TAZMİNAT DAVASI YOLDA!

SPOR 27.04.2021 - 17:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TAZMİNAT DAVASI YOLDA!

Yılan hikayesine dönen Bölgesel Amatör Lig’in oynanıp oynanmayacağı konusu, futbolcuların yanı sıra kulüpleri de maddi zarara uğratıyor. Ligin başlama takviminin belli olmasının ardından ciddi bir maddi külfet altına giren kulüpler, liglerin oynanmaması halinde TFF ve TASKK’a tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Bölgesel Amatör Lig’in ertelenmesi sonrasında ciddi bir maddi mağduriyet yaşayan kulüpler, tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Ligin başlama takviminin 17-18 Nisan olarak belirlenmesinin ardından tüm hazırlıklarını yaparak BAL’a katılım bedellerini yatıran kulüpler, gerek futbolcu peşinatları, gerek kamp ücretleri, gerekse futbolcuların lisans ücretleri olmak üzere hatrı sayılır bir maddi külfetin altına girdiler. Ligin oynanmaması durumunda büyük sıkıntıya girecek olan kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’na dava açacak. Tüm hukuki haklarını arayacak olan kulüpler, liglerin oynatılmasını futbolcular ile birlikte istediklerini deklare ederek, TFF’nin bir an önce nihai kararı vermesi gerektiğini ifade ettiler.

Yılan hikayesine dönen Bölgesel Amatör Lig’in oynanıp oynanmayacağı konusu, futbolcuların yanı sıra kulüpleri de maddi zarara uğratıyor. Ligin başlama takviminin belli olmasının ardından ciddi bir maddi külfet altına giren kulüpler, liglerin oynanmaması halinde TFF ve TASKK’a tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig’in ertelenmesi sonrasında ciddi bir maddi mağduriyet yaşayan kulüpler, tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Ligin başlama takviminin 17-18 Nisan olarak belirlenmesinin ardından tüm hazırlıklarını yaparak BAL’a katılım bedellerini yatıran kulüpler, gerek futbolcu peşinatları, gerek kamp ücretleri, gerekse futbolcuların lisans ücretleri olmak üzere hatrı sayılır bir maddi külfetin altına girdiler. Ligin oynanmaması durumunda büyük sıkıntıya girecek olan kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’na dava açacak. Tüm hukuki haklarını arayacak olan kulüpler, liglerin oynatılmasını futbolcular ile birlikte istediklerini deklare ederek, TFF’nin bir an önce nihai kararı vermesi gerektiğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.