TATOĞLU’NDAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

SPOR 10.05.2021 - 13:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TATOĞLU’NDAN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Anneler Günü’nde şehit ailelerini ziyaret etti. Anneleri özel günde mutlu ederek gönüllere dokunan Tatoğlu, “Annelerimiz baş tacımız” dedi. Gebze Kaymakamlığı’nın Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine ziyaret için planladığı programda, daima gönüllere dokunan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze’nin çeşitli mahallerinde yaşayan şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek mutlu etti. Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, örnek kişiliği ile de bölgemizde çok sevilen bir isim olan Tatoğlu, özel günde şehit ailelerinin yüzlerini güldürdü. Annelere çiçek ve hediyeler takdim ederek Anneler Günü’nü kutlayan Tatoğlu, “Gençlik ve Spor ailesi olarak şehit annelerimizi ziyaret ettik...Kovid 19 nedeniyle ellerinden öpemesek de, devletimiz ve milletimize emanet olduklarını bir nebze olsun hissettirmeye çalıştık. Tüm Annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Anneler Günü’nde şehit ailelerini ziyaret etti. Anneleri özel günde mutlu ederek gönüllere dokunan Tatoğlu, “Annelerimiz baş tacımız” dedi.

Gebze Kaymakamlığı’nın Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine ziyaret için planladığı programda, daima gönüllere dokunan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze’nin çeşitli mahallerinde yaşayan şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek mutlu etti. Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, örnek kişiliği ile de bölgemizde çok sevilen bir isim olan Tatoğlu, özel günde şehit ailelerinin yüzlerini güldürdü. Annelere çiçek ve hediyeler takdim ederek Anneler Günü’nü kutlayan Tatoğlu, “Gençlik ve Spor ailesi olarak şehit annelerimizi ziyaret ettik...Kovid 19 nedeniyle ellerinden öpemesek de, devletimiz ve milletimize emanet olduklarını bir nebze olsun hissettirmeye çalıştık. Tüm Annelerin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.