TABLETLER, PAZARTESİ’DEN İTİBAREN VERİLECEK!

Dilovası 19.02.2021 - 14:01, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TABLETLER, PAZARTESİ’DEN İTİBAREN VERİLECEK!

BAŞKAN ŞAYİR MÜJDEYİ VERDİ;
Dilovası Belediyesi geçtiğimiz günlerde 10 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine ücretsiz tablet dağıtarak, eğitime büyük bir katkı sunmuştu. Eğitime yapılan katkının süreceğini söyleyen ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sıranın başka ilçede yaşayan ya da Dilovası’nda ikamet edip de üniversite okuyan öğrenciler olduğun söyledi. Göreve geldiği günden beri yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda ikamet eden 10 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine geçtiğimiz günlerde tabletlerini dağıtmıştı. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine dağıtılan tabletlerin ardından sıra şimdi de başka ilçede yaşayan ya da Dilovası’nda ikamet edip de üniversite okuyan öğrencilere geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tablet bilgisayarların 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren öğrencilere ulaştırılacağı söyleyerek, “Dilovası’nda ikamet eden üniversite öğrencileri ve Dilovası’nda ikamet edip başka ilçelerde okuyan öğrencilerin tablet dağıtımları 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Öğrencilerimize yer ve saat bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır” ifadelerini kullandı. “ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ” Eğitimin kendileri için öneminden de bahseden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir “Bizler eğitime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Bunu sizlerle komşu olmanın bir gereği olarak görüyoruz. Toplamda 10 bin adet tablet bilgisayar dağıtacağız. Dağıtımlar şeffaf ve kontrollü şekilde dağıtılacak. İlkokul velilerine de bir müjde vermek istiyoruz. Onlar da ortaokula başlayınca tablet bilgisayarları ellerinde olacak. İlçedeki tüm yetim öksüz kardeşlerimizin de tablet ve diğer eksikliklerini gidereceğiz. Unutmayalım ki eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Eğitimde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Eğitime katkımız sürecek, dediğimiz gibi isteğimiz Yükselen Şehir Dilovası’nı yaşatmak” dedi.
BAŞKAN ŞAYİR MÜJDEYİ VERDİ;

Dilovası Belediyesi geçtiğimiz günlerde 10 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine ücretsiz tablet dağıtarak, eğitime büyük bir katkı sunmuştu. Eğitime yapılan katkının süreceğini söyleyen ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, sıranın başka ilçede yaşayan ya da Dilovası’nda ikamet edip de üniversite okuyan öğrenciler olduğun söyledi.

Göreve geldiği günden beri yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda ikamet eden 10 bin ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine geçtiğimiz günlerde tabletlerini dağıtmıştı. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine dağıtılan tabletlerin ardından sıra şimdi de başka ilçede yaşayan ya da Dilovası’nda ikamet edip de üniversite okuyan öğrencilere geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tablet bilgisayarların 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren öğrencilere ulaştırılacağı söyleyerek, “Dilovası’nda ikamet eden üniversite öğrencileri ve Dilovası’nda ikamet edip başka ilçelerde okuyan öğrencilerin tablet dağıtımları 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Öğrencilerimize yer ve saat bilgilendirmesi SMS ile yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Eğitimin kendileri için öneminden de bahseden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir “Bizler eğitime bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Bunu sizlerle komşu olmanın bir gereği olarak görüyoruz. Toplamda 10 bin adet tablet bilgisayar dağıtacağız. Dağıtımlar şeffaf ve kontrollü şekilde dağıtılacak. İlkokul velilerine de bir müjde vermek istiyoruz. Onlar da ortaokula başlayınca tablet bilgisayarları ellerinde olacak. İlçedeki tüm yetim öksüz kardeşlerimizin de tablet ve diğer eksikliklerini gidereceğiz. Unutmayalım ki eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Eğitimde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Eğitime katkımız sürecek, dediğimiz gibi isteğimiz Yükselen Şehir Dilovası’nı yaşatmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.