ŞÜKRÜ KARABACAK GÖZ KIRPTI

Darıca 10.01.2021 - 11:26, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ŞÜKRÜ KARABACAK GÖZ KIRPTI

Eski Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2021 yılının başlamasıyla bir süredir uzak kaldığı sahalara hızlı bir giriş yaptı. Türkiye genel seçimlerine göz kırpan eski Başkan Karabacak, milletvekilliği için şimdiden çalışmalara başladı. Bir önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yeniden sahalara indi. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kendini işine veren Şükrü Karabacak, uzun bir sürenin ardından yeniden sahalara indi. Geçtiğimiz gün Darıca Bilecikliler Derneği’nin düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında maske dağıtımına katılan eski Başkan Karabacak, bugün de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Belediye başkanlığı döneminde de gazetecilerle arasını oldukça iyi tutan Karabacak, 2021 yılının başlamasıyla sahalara hızlı dönerek 2023 yılında gerçekleşecek milletvekilliği seçimlerine göz kırptı.

Eski Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2021 yılının başlamasıyla bir süredir uzak kaldığı sahalara hızlı bir giriş yaptı. Türkiye genel seçimlerine göz kırpan eski Başkan Karabacak, milletvekilliği için şimdiden çalışmalara başladı.

Bir önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yeniden sahalara indi. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından kendini işine veren Şükrü Karabacak, uzun bir sürenin ardından yeniden sahalara indi. Geçtiğimiz gün Darıca Bilecikliler Derneği’nin düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında maske dağıtımına katılan eski Başkan Karabacak, bugün de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Belediye başkanlığı döneminde de gazetecilerle arasını oldukça iyi tutan Karabacak, 2021 yılının başlamasıyla sahalara hızlı dönerek 2023 yılında gerçekleşecek milletvekilliği seçimlerine göz kırptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.