SOYLUÇİÇEK, “PATATES VE SOĞANLA DEVLET DESTEĞİ OLMAZ”

SİYASET 20.04.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

SOYLUÇİÇEK, “PATATES VE SOĞANLA DEVLET DESTEĞİ OLMAZ”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek hükümet tarafından yapılan patates soğan yardımlarına sert çıktı. Başkan Soyluçiçek, “Hükümet vatandaşına yardım yapacaksa böyle yapmaz, yapmamalı. İnsan soğan yemiyorsa zorla mı yiyecek? Patatese alerjisi varsa mecbur mu? Madem yardım yapacaksın, nakdi yardım yapın” diyerek soğan ve patates yardımlarına eleştiri getirdi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek devlet tarafından bir süredir vatandaşa yapılan soğan ve patates yardımlarını eleştiri yağmuruna tuttu. Başkan Soyluçiçek “Devlet yardım yapacaksa nakdi yapsın. İnsanlar gitsin istediğini alsın yesin ya da içsin. İlla patates ye demenin illa soğan ye demenin anlamı nedir? İnsan soğan yemiyorsa zorla mı yiyecek? Patatese alerjisi varsa mecbur mu? Madem yardım yapacaksın, nakdi yardım yapın, ben bu yardımları kabul etmiyorum” dedi. “SALGINDA KONUŞTUĞUMUZ ŞEY PATATES” Vatandaşa yapılan soğan ve patates desteğini göstermelik bulan Soyluçiçek, “Bu mudur yani dertlere çare? Vatandaşa reva görülen bu mudur? Soğan ve patates midir? İnsanların belki başka bir istekleri var. Sormadan etmem, al patates ye demek doğru mu? Bana göre göz boyamak için yapılan işler, bana göre bir anlamı olmayan şeyler. Devlet vatandaşına nakdi yardım yaparsa bravo derim. Salgında patates konuşuyoruz soğan konuşuyoruz, gündemimiz bunlar oldu” diyerek konuya sert çıktı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek hükümet tarafından yapılan patates soğan yardımlarına sert çıktı. Başkan Soyluçiçek, “Hükümet vatandaşına yardım yapacaksa böyle yapmaz, yapmamalı. İnsan soğan yemiyorsa zorla mı yiyecek? Patatese alerjisi varsa mecbur mu? Madem yardım yapacaksın, nakdi yardım yapın” diyerek soğan ve patates yardımlarına eleştiri getirdi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek devlet tarafından bir süredir vatandaşa yapılan soğan ve patates yardımlarını eleştiri yağmuruna tuttu. Başkan Soyluçiçek “Devlet yardım yapacaksa nakdi yapsın. İnsanlar gitsin istediğini alsın yesin ya da içsin. İlla patates ye demenin illa soğan ye demenin anlamı nedir? İnsan soğan yemiyorsa zorla mı yiyecek? Patatese alerjisi varsa mecbur mu? Madem yardım yapacaksın, nakdi yardım yapın, ben bu yardımları kabul etmiyorum” dedi.

“SALGINDA KONUŞTUĞUMUZ ŞEY PATATES”

Vatandaşa yapılan soğan ve patates desteğini göstermelik bulan Soyluçiçek, “Bu mudur yani dertlere çare? Vatandaşa reva görülen bu mudur? Soğan ve patates midir? İnsanların belki başka bir istekleri var. Sormadan etmem, al patates ye demek doğru mu? Bana göre göz boyamak için yapılan işler, bana göre bir anlamı olmayan şeyler. Devlet vatandaşına nakdi yardım yaparsa bravo derim. Salgında patates konuşuyoruz soğan konuşuyoruz, gündemimiz bunlar oldu” diyerek konuya sert çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.