“SOKAKLARIMIZ YİNE CAPCANLI OLACAK”

SİYASET 26.04.2021 - 15:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“SOKAKLARIMIZ YİNE CAPCANLI OLACAK”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 25 Nisan’da Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs tablosunda düşen vaka sayılarına dikkat çekerek, “Sokaklarımız yine şen ve capcanlı olacak” dedi. Türkiye ve Dünya’da koronavirüs salgını devam ediyor. Korona vaka sayısı ile ilgili son dakika açıklamaları Sağlık Bakanlığı tarafından yapılıyor. 25 Nisan’da Sağlık Bakanlığı’ndan açıklanan koronavirüs tablosuna göre; Türkiye’de son 24 saatte 260 bin 280 Kovid-19 testi yapıldı, 38 bin 553 kişinin testi pozitif çıktı, 347 kişi hayatını kaybetti. Açıklanan tedbirler sayesinde koronavirüs vaka sayısında düşüş yaşandığı görüldü. BU İLLETTEN KURULACAĞIZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de açıklanan tabloda düşen vaka sayılarına dikkat çekerek bir açıklama yaptı. Yasaklı saatlerde çekilen Gebze Eskiçarşı’nın  boş halinin fotoğrafını yayınlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Vaka sayıları düşüş eğiliminde. Allah’ın izni ile koronavirüs illetinden kurtulacağız. Sokaklarımız yine şen ve capcanlı olacak. Dişimizi sıkalım. Kurallara riayet edelim. Bu sessizlik yerini tatlı bir telaşa bıraksın” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 25 Nisan’da Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs tablosunda düşen vaka sayılarına dikkat çekerek, “Sokaklarımız yine şen ve capcanlı olacak” dedi.

Türkiye ve Dünya’da koronavirüs salgını devam ediyor. Korona vaka sayısı ile ilgili son dakika açıklamaları Sağlık Bakanlığı tarafından yapılıyor. 25 Nisan’da Sağlık Bakanlığı’ndan açıklanan koronavirüs tablosuna göre; Türkiye’de son 24 saatte 260 bin 280 Kovid-19 testi yapıldı, 38 bin 553 kişinin testi pozitif çıktı, 347 kişi hayatını kaybetti. Açıklanan tedbirler sayesinde koronavirüs vaka sayısında düşüş yaşandığı görüldü.

BU İLLETTEN KURULACAĞIZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de açıklanan tabloda düşen vaka sayılarına dikkat çekerek bir açıklama yaptı. Yasaklı saatlerde çekilen Gebze Eskiçarşı’nın  boş halinin fotoğrafını yayınlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Vaka sayıları düşüş eğiliminde. Allah’ın izni ile koronavirüs illetinden kurtulacağız. Sokaklarımız yine şen ve capcanlı olacak. Dişimizi sıkalım. Kurallara riayet edelim. Bu sessizlik yerini tatlı bir telaşa bıraksın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.