Soba, yeni bakanları tebrik etti!

SİYASET 23.04.2021 - 09:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Soba, yeni bakanları tebrik etti!

AK Parti Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı kabine değişikliğine ilişkin açıklama yaparak yeni bakanları tebrik etti. AK Parti Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak tebrik etti. Deneyimli siyasetçi Hasan Soba açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Sayın Derya Yanık’ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Sayın Vedat Bilgin’i ve Ticaret Bakanlığına atanan Sayın Mehmet Muş’u tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah” dedi.

AK Parti Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı kabine değişikliğine ilişkin açıklama yaparak yeni bakanları tebrik etti.

AK Parti Gebze ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak tebrik etti. Deneyimli siyasetçi Hasan Soba açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanan Sayın Derya Yanık’ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Sayın Vedat Bilgin’i ve Ticaret Bakanlığına atanan Sayın Mehmet Muş’u tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.