“Sizleri vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz”

SİYASET 21.04.2021 - 10:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Sizleri vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz”

Gebze’de sık sık yaşanan elektrik kesintileri sebebi ile yöneticilere seslenen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Sizleri vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı online gerçekleştirildi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in başkanlık ettiği toplantıya Gebze’deki elektrik kesintileri damga vurdu. Toplantıda sert ifadelerle yetkililere yüklenen Başkan Türel şehrin iyi yönetilmediğini dile getirdi. ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ Toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “İlçemizde yaşanan elektrik kesintileri artık tahammül sınırlarının sonuna geldi. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyi bırakın bir kenara, bu durum artık zulme dönüştü. Anadolu’nun İstanbul’a açılan kapısı, sanayinin lokomotifi, hafta içi 1 milyon nüfusa yaklaşan şehrimizin en temel gereksinimi olan elektriğin aksaması bu şehrin ne kadar iyi yönetildiğinin göstergesidir. Sizleri vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz, artık sözün bittiği yerdeyiz” dedi.

Gebze’de sık sık yaşanan elektrik kesintileri sebebi ile yöneticilere seslenen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Sizleri vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı online gerçekleştirildi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel’in başkanlık ettiği toplantıya Gebze’deki elektrik kesintileri damga vurdu. Toplantıda sert ifadelerle yetkililere yüklenen Başkan Türel şehrin iyi yönetilmediğini dile getirdi.

ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “İlçemizde yaşanan elektrik kesintileri artık tahammül sınırlarının sonuna geldi. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyi bırakın bir kenara, bu durum artık zulme dönüştü. Anadolu’nun İstanbul’a açılan kapısı, sanayinin lokomotifi, hafta içi 1 milyon nüfusa yaklaşan şehrimizin en temel gereksinimi olan elektriğin aksaması bu şehrin ne kadar iyi yönetildiğinin göstergesidir. Sizleri vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz, artık sözün bittiği yerdeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.