Siz de ‘Hilal Olsun Türkiye’ kampanyasına katılın!

Darıca 28.04.2021 - 11:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Siz de ‘Hilal Olsun Türkiye’ kampanyasına katılın!

Türk Kızılay’ının gelenekselleşen ramazan ayı yardımları bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. ‘Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla yola çıkan Kızılay, Gebze Bölgesi’ndeki hayırseverlerinde desteğini bekliyor. Geçen yıl Koronavirüs salgınıyla birlikte milyonlarca kişiye yardım ulaştıran Türk Kızılay’ının gelenekselleşen ramazan ayı yardımlarıyla bu yıl da gönüllere dokunuyor. Bu Ramazan’da da fitre, zekât ve bağışlarınızı Kızılay’a yapın, yardımlarınız doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Darıca Kızılay kolilerinizi sizler için ulaştırıyor. Hilal Olsun Türkiye çalışmasıyla bu ramazanda da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay’da sizler de gıda kolisi desteği yapabilirsiniz. Gıda desteği için yardımlarınızı Darıca Kızılay’a göndermeniz mümkün. DARICA KIZILAY, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR 120 TL tutarındaki gıda kolileriyle ihtiyaç sahipleri ailelerin sevindirildiği çalışmada bağışlarınızı Türk Kızılay Darıca Şubesine yapabilirsiniz. TR 39 0020 9000 0000 2868 0000 29 numaralı İBAN numarasına yapılacak olan bağışlarla Ramazan ayının bereketi ve coşkusu sizler için yaşanmış oluyor. “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye!” sloganıyla Ramazan kampanyasını sürdüren Darıca Kızılay, yardımlarını ihtiyaç sahibine ulaştırmayı planlıyor. İhtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, sıcak yemek veya maddi destek olarak aralamak isteyen hayırseverler, başlatılan kampanya sayesinde milyonları sevindirecek.  Bu yıl da ramazan kampanyasını "Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla sürdüren Kızılay, ihtiyaç sahiplerini sevindirmek adına yola çıkarken Darıca Kızılay da sizlerden gelecek olan bağış yardımlarını bekliyor.

Türk Kızılay’ının gelenekselleşen ramazan ayı yardımları bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. ‘Hilal Olsun Türkiye’ sloganıyla yola çıkan Kızılay, Gebze Bölgesi’ndeki hayırseverlerinde desteğini bekliyor.

Geçen yıl Koronavirüs salgınıyla birlikte milyonlarca kişiye yardım ulaştıran Türk Kızılay’ının gelenekselleşen ramazan ayı yardımlarıyla bu yıl da gönüllere dokunuyor. Bu Ramazan’da da fitre, zekât ve bağışlarınızı Kızılay’a yapın, yardımlarınız doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Darıca Kızılay kolilerinizi sizler için ulaştırıyor. Hilal Olsun Türkiye çalışmasıyla bu ramazanda da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Kızılay’da sizler de gıda kolisi desteği yapabilirsiniz. Gıda desteği için yardımlarınızı Darıca Kızılay’a göndermeniz mümkün.

DARICA KIZILAY, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYOR

120 TL tutarındaki gıda kolileriyle ihtiyaç sahipleri ailelerin sevindirildiği çalışmada bağışlarınızı Türk Kızılay Darıca Şubesine yapabilirsiniz. TR 39 0020 9000 0000 2868 0000 29 numaralı İBAN numarasına yapılacak olan bağışlarla Ramazan ayının bereketi ve coşkusu sizler için yaşanmış oluyor. “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye!” sloganıyla Ramazan kampanyasını sürdüren Darıca Kızılay, yardımlarını ihtiyaç sahibine ulaştırmayı planlıyor. İhtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, sıcak yemek veya maddi destek olarak aralamak isteyen hayırseverler, başlatılan kampanya sayesinde milyonları sevindirecek.  Bu yıl da ramazan kampanyasını "Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla sürdüren Kızılay, ihtiyaç sahiplerini sevindirmek adına yola çıkarken Darıca Kızılay da sizlerden gelecek olan bağış yardımlarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.