Şayir’in tablet hediye ettiği öğrenci Şayir’i çizdi

Dilovası 10.03.2021 - 11:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Şayir’in tablet hediye ettiği öğrenci Şayir’i çizdi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tablet hediye ettiği öğrencilerden Arife Karasu’nun Başkan Şayir’e teşekkür etmek için çizdiği portresini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Şayir, Karasu’ya teşekkür ederek eğitimi ve sanatı her zaman destekleyeceklerini söyledi. Dilovası’nda eğitim adına imza attığı çalışmalar ile Türkiye’nin gündemine oturan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu sefer kendisi için yapılan bir çalışmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Şayir’in geçtiğimiz ay Dilovası’nda öğrenim gören tablet hediye ettiği öğrencilerden Arife Karasu, Şayir’in kara kalem portresini çizdi. VİDEO YÜZLERCE BEĞENİ ALDI Eğitime, öğrencilere her zaman önem veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, portresini çizen Arife Karasu’ya teşekkür ederek, portrenin çiziliş anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sanata, sanatçıya ve eğitime her zaman destek vereceklerini dile getiren Başkan Şayir’in paylaştığı video kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.  

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, tablet hediye ettiği öğrencilerden Arife Karasu’nun Başkan Şayir’e teşekkür etmek için çizdiği portresini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Şayir, Karasu’ya teşekkür ederek eğitimi ve sanatı her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Dilovası’nda eğitim adına imza attığı çalışmalar ile Türkiye’nin gündemine oturan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, bu sefer kendisi için yapılan bir çalışmayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Şayir’in geçtiğimiz ay Dilovası’nda öğrenim gören tablet hediye ettiği öğrencilerden Arife Karasu, Şayir’in kara kalem portresini çizdi.

VİDEO YÜZLERCE BEĞENİ ALDI

Eğitime, öğrencilere her zaman önem veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, portresini çizen Arife Karasu’ya teşekkür ederek, portrenin çiziliş anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sanata, sanatçıya ve eğitime her zaman destek vereceklerini dile getiren Başkan Şayir’in paylaştığı video kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.