Pehlevan, Gebze Bölgesi’nde yatırımları inceledi!

SAĞLIK 16.04.2021 - 13:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Pehlevan, Gebze Bölgesi’nde yatırımları inceledi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze Bölgesi’nde yatırımları incelemek amacıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bazı değerlendirme ve incelemelerde bulunmak amacıyla Gebze ve Darıca’da bulunan yatırımları ve sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. İncelemelerde Pehlevan’a Kamu Hastaneleri Hizmetleri Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu ve Mimar Sedef Buran eşlik etti. İlk olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesini ziyaret eden Pehlevan aşılama çalışmaları başta olmak üzere merkezde yapılan çalışmalarla ilgili Başhekim Uz. Dr. İlyas Sarı’dan güncel bilgiler aldı. Akabinde Gebze’de devam eden sağlık yatırımları inşaat çalışmalarını incelemek amacıyla şantiye alanına giden Pehlevan çalışmaları yakından gözlemledi, eksik gördüğü konularda yetkiliklere çeşitli notlar aldırdı. AŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU Daha sonra bölgenin önemli merkezlerinden olan Darıca Farabi Eğitim ve Hastanesini ziyaret eden Pehlevan ve ekibine Prof. Dr. Mustafa Güneş tarafından merkezde gerçekleştirilen çalışmalar ve güncel bilgiler aktarıldı. Değerlendirmeler sırasında vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Pehlevan aşı sırası gelen tüm vatandaşlara aşılarını olma konusunda kamuoyuna çağrıda bulundu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gebze Bölgesi’nde yatırımları incelemek amacıyla bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan bazı değerlendirme ve incelemelerde bulunmak amacıyla Gebze ve Darıca’da bulunan yatırımları ve sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. İncelemelerde Pehlevan’a Kamu Hastaneleri Hizmetleri Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu ve Mimar Sedef Buran eşlik etti. İlk olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesini ziyaret eden Pehlevan aşılama çalışmaları başta olmak üzere merkezde yapılan çalışmalarla ilgili Başhekim Uz. Dr. İlyas Sarı’dan güncel bilgiler aldı. Akabinde Gebze’de devam eden sağlık yatırımları inşaat çalışmalarını incelemek amacıyla şantiye alanına giden Pehlevan çalışmaları yakından gözlemledi, eksik gördüğü konularda yetkiliklere çeşitli notlar aldırdı.

AŞI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Daha sonra bölgenin önemli merkezlerinden olan Darıca Farabi Eğitim ve Hastanesini ziyaret eden Pehlevan ve ekibine Prof. Dr. Mustafa Güneş tarafından merkezde gerçekleştirilen çalışmalar ve güncel bilgiler aktarıldı. Değerlendirmeler sırasında vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Pehlevan aşı sırası gelen tüm vatandaşlara aşılarını olma konusunda kamuoyuna çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.