“Pazarları kapatmak ile fatura pazarcılara kesildi”

GÜNDEM 29.04.2021 - 13:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Pazarları kapatmak ile fatura pazarcılara kesildi”

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Ziyaeddin Erattır, Çayırova Akse Kapalı Semt Pazarında açıklama gerçekleştirdi. Başkan Erattır, “Tam kapanmada pazarlar haftada bir iki gün açılmalıydı. Bunca  pazarcı kardeşimiz mağdur, satamadıklarını çöpe atacaklar, yetkililerden sayın devlet büyüklerimizden bu konuda anlayış ve yardım bekliyoruz” dedi. Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Ziyaeddin Erattır, Çayırova Akse Kapalı Semt Pazarında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Erattır, tam kapanma boyunca kapalı olacak olan pazarların durumuyla alakalı konuşurken “Pazarlar tam 17 gün kapanacak. Bunun faturası pazarcılara çıktı, salgının faturası onlara kesildi. Haftada bir iki gün açık olabilirlerdi, burada tüm kurallar harfiyen alınıyor, bu ceza kime? Vatandaşlarımız da taze ve uygun fiyatla sebze meyve almaktan mağdur kaldılar, bu çok üzücü bir durum bu çok yaralayıcı bir durum” ifadesini kullandı. “SALGININ FATURASI PAZARLARA ÇIKTI” Sözlerine devam eden Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Ziyaeddin Erattır, “Pazarcı kardeşlerimiz son defa kurulan pazarda satamadıklarını çöpe atacak, yazık günah. Bizler büyüklerimize sesleniyoruz, yetkililerin bu kararı bir kez daha gözden geçirmelerini istiyoruz. Pazarlar bu ülkenin velinimetidir, pazarcı kardeşlerimiz herhangi insanlar değillerdir, bakmakla yükümlü oldukları onlarca yüzlerce insan vardır. Bu insanlar tam kapanmada çalışmayınca evlerine nasıl bakacaklar? Bizler yetkililerin yardımcı olmasını arzu ediyoruz, vatandaş da mağdur kaldı, vatandaşlar ne yapacak? Aldıkları bitince ne yapacaklar?” şeklinde konuştu.

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Ziyaeddin Erattır, Çayırova Akse Kapalı Semt Pazarında açıklama gerçekleştirdi. Başkan Erattır, “Tam kapanmada pazarlar haftada bir iki gün açılmalıydı. Bunca  pazarcı kardeşimiz mağdur, satamadıklarını çöpe atacaklar, yetkililerden sayın devlet büyüklerimizden bu konuda anlayış ve yardım bekliyoruz” dedi.

Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Ziyaeddin Erattır, Çayırova Akse Kapalı Semt Pazarında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkan Erattır, tam kapanma boyunca kapalı olacak olan pazarların durumuyla alakalı konuşurken “Pazarlar tam 17 gün kapanacak. Bunun faturası pazarcılara çıktı, salgının faturası onlara kesildi. Haftada bir iki gün açık olabilirlerdi, burada tüm kurallar harfiyen alınıyor, bu ceza kime? Vatandaşlarımız da taze ve uygun fiyatla sebze meyve almaktan mağdur kaldılar, bu çok üzücü bir durum bu çok yaralayıcı bir durum” ifadesini kullandı.

“SALGININ FATURASI PAZARLARA ÇIKTI”

Sözlerine devam eden Gebze Seyyar Pazarcılar ve Esnaflar Odası Başkanı Ziyaeddin Erattır, “Pazarcı kardeşlerimiz son defa kurulan pazarda satamadıklarını çöpe atacak, yazık günah. Bizler büyüklerimize sesleniyoruz, yetkililerin bu kararı bir kez daha gözden geçirmelerini istiyoruz. Pazarlar bu ülkenin velinimetidir, pazarcı kardeşlerimiz herhangi insanlar değillerdir, bakmakla yükümlü oldukları onlarca yüzlerce insan vardır. Bu insanlar tam kapanmada çalışmayınca evlerine nasıl bakacaklar? Bizler yetkililerin yardımcı olmasını arzu ediyoruz, vatandaş da mağdur kaldı, vatandaşlar ne yapacak? Aldıkları bitince ne yapacaklar?” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.