Patent yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

GÜNDEM 29.04.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Patent yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

26. Dünya Fikri Mülkiyet Günü ve Patent Haftası etkinlikleri münasebetiyle ‘Bir Patent Fikrim Var Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından ödüllendirildi. Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanısıra, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa R. Türker, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Patent Hareketi Derneği Başkanı Av. Ali Çavuşoğlu, Adres Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yüksel, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Genel Müdürü Oğuzhan Ceylan, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve davetliler katıldı. ÜRETMEYEN TOPLUMUN BAĞIMSIZ YAŞAMA ŞANSI YOKTUR Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Adres Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yüksel, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Genel Müdürü Oğuzhan Ceylan, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan bir konuşma gerçekleştirdi. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bilim ve teknolojiye ne kadar yatırım yapıyorsanız, inovasyona ne kadar değer veriyorsanız o kadar hür ve bağımsız yaşayabileceğimiz bir dünyada yaşıyoruz.  Dolayısıyla ne kadar milliyetçi, ulusalcı olursanız olun nihayetinde üretmeyen, yeniliklere kapalı olan bir toplumun, hür ve bağımsız yaşama şansı yoktur. Bugün bizim gibi orta gelir düzeyinde olan ülkelerin yaşadığı sorunlardan bir tanesi de özgünlük, patent ve markadır. Bunun hayatımızdaki değerini ve önemini hepimiz biliyoruz. İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE GÜVENİYORUZ Kocaeli’ni Türkiye’nin lokomotif şehri olarak düşünüyorum. Keşke Kocaeli gibi 30 tane şehrimiz olsaydı. Keşke Kocaeli’ndeki sanayicilerimiz gibi 30 ilimizde sanayicilerimiz olsaydı bugün Türkiye başka bir ligde oynardı. Türkiye yeni değişim ve dönüşüm süreci içindedir. Bu süreçte hepimize önemli görevler düşüyor. Bu sözleri söylerken siz sanayicilerimize, orada emek veren beyaz yakalılarımıza ve çalışkan işçi kardeşlerimize güveniyoruz. Ben Türkiye’nin potansiyeline ve sizlere inanıyorum. Burası çok kıymetli Organize Sanayi Bölgemizin başkanının büyük emekleri ile kurulmuş bir kurum ve eğitim adına, gelişim adına çok güzel işler başarıyorlar. Bende başta kendisini, öğretmenlerimizi, ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi adına elini taşın altına koyan tüm eğitim kurumlarımızı tebrik ediyorum. Bu örnek çalışmalar sayesin de inanıyorum ki Türkiye rekabet gücünü artırarak, yoluna devam edecek, markanın, patentin, inovasyonun ve yeniliğin peşinde koşacaktır. Konuşmaların ardından protokol üyeleri Hayat Işığı projesiyle birinci olan Şükrü Efe İhtiyaroğlu, Işık Demeti projesiyle 2. Olan Gökhan Tür ve Kart Sistemli Motor Araçlar projesiyle 3. Olan Arda Talha Ulusoy’a ödüllerini vererek tebrik etti.

26. Dünya Fikri Mülkiyet Günü ve Patent Haftası etkinlikleri münasebetiyle ‘Bir Patent Fikrim Var Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından ödüllendirildi.

Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanısıra, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa R. Türker, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Patent Hareketi Derneği Başkanı Av. Ali Çavuşoğlu, Adres Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yüksel, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Genel Müdürü Oğuzhan Ceylan, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve davetliler katıldı.

ÜRETMEYEN TOPLUMUN BAĞIMSIZ YAŞAMA ŞANSI YOKTUR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Adres Patent Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ali Yüksel, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Genel Müdürü Oğuzhan Ceylan, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan bir konuşma gerçekleştirdi. Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bilim ve teknolojiye ne kadar yatırım yapıyorsanız, inovasyona ne kadar değer veriyorsanız o kadar hür ve bağımsız yaşayabileceğimiz bir dünyada yaşıyoruz.  Dolayısıyla ne kadar milliyetçi, ulusalcı olursanız olun nihayetinde üretmeyen, yeniliklere kapalı olan bir toplumun, hür ve bağımsız yaşama şansı yoktur. Bugün bizim gibi orta gelir düzeyinde olan ülkelerin yaşadığı sorunlardan bir tanesi de özgünlük, patent ve markadır. Bunun hayatımızdaki değerini ve önemini hepimiz biliyoruz.

İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Kocaeli’ni Türkiye’nin lokomotif şehri olarak düşünüyorum. Keşke Kocaeli gibi 30 tane şehrimiz olsaydı. Keşke Kocaeli’ndeki sanayicilerimiz gibi 30 ilimizde sanayicilerimiz olsaydı bugün Türkiye başka bir ligde oynardı. Türkiye yeni değişim ve dönüşüm süreci içindedir. Bu süreçte hepimize önemli görevler düşüyor. Bu sözleri söylerken siz sanayicilerimize, orada emek veren beyaz yakalılarımıza ve çalışkan işçi kardeşlerimize güveniyoruz. Ben Türkiye’nin potansiyeline ve sizlere inanıyorum. Burası çok kıymetli Organize Sanayi Bölgemizin başkanının büyük emekleri ile kurulmuş bir kurum ve eğitim adına, gelişim adına çok güzel işler başarıyorlar. Bende başta kendisini, öğretmenlerimizi, ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi adına elini taşın altına koyan tüm eğitim kurumlarımızı tebrik ediyorum. Bu örnek çalışmalar sayesin de inanıyorum ki Türkiye rekabet gücünü artırarak, yoluna devam edecek, markanın, patentin, inovasyonun ve yeniliğin peşinde koşacaktır. Konuşmaların ardından protokol üyeleri Hayat Işığı projesiyle birinci olan Şükrü Efe İhtiyaroğlu, Işık Demeti projesiyle 2. Olan Gökhan Tür ve Kart Sistemli Motor Araçlar projesiyle 3. Olan Arda Talha Ulusoy’a ödüllerini vererek tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.