PARTİLİLER ONLİNE BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 02.05.2021 - 11:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

PARTİLİLER ONLİNE BİR ARAYA GELDİ

DEVA Partisi Darıca İlçe Yönetim Kurulu, haftalık olağan değerlendirme ve planlama toplantısını İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür yönetimde, online olarak gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen toplantıda partililer yerel ve genel gündemi masaya yatırarak son gelişmeleri değerlendirmiş oldular. Tam kapanma dönemini ele alan partililer konuyla alakalı görüşlerini ifade ederken bu dönemde yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdılar. Yerel ve genel gündemin değerlendirildiği toplantıda partililer tam kapanma sonrası dönemini de ele alırken saha içi ve saha dışı çalışmaları başta olmak üzere üye çalışmaları konusunda da fikir alışverişi gerçekleştirdiler. Kurulduğu günden beri aktif olan DEVA Partisi Darıca üyeleri bundan böyle de özellikle tam kapanma sonrasında aynı şekilde çalışmaya söz verirken herkesi DEVA Partisine üye olmaya davet ettiler. PARTİ OLARAK DOĞRU YOLDAYIZ İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, parti olarak doğru yolda olduklarını  ve çalıştıklarını kaydederek “Parti olarak çalışıyoruz, tüm dezavantajlara rağmen ayaktayız, bir aradayız. İnşallah güzel günler yaşayacağız, ülkede ve yerelde DEVA iktidarını kurmak adına çabalıyoruz. Bizlere katılmak isteyen herkesi bekliyoruz, Darıca için deva zamanı diyorum. Yerel ve genel gündemi konuştuğumuz kıymetli bir toplantıya daha imza atmanın sevincini yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

DEVA Partisi Darıca İlçe Yönetim Kurulu, haftalık olağan değerlendirme ve planlama toplantısını İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür yönetimde, online olarak gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen toplantıda partililer yerel ve genel gündemi masaya yatırarak son gelişmeleri değerlendirmiş oldular.

Tam kapanma dönemini ele alan partililer konuyla alakalı görüşlerini ifade ederken bu dönemde yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdılar. Yerel ve genel gündemin değerlendirildiği toplantıda partililer tam kapanma sonrası dönemini de ele alırken saha içi ve saha dışı çalışmaları başta olmak üzere üye çalışmaları konusunda da fikir alışverişi gerçekleştirdiler. Kurulduğu günden beri aktif olan DEVA Partisi Darıca üyeleri bundan böyle de özellikle tam kapanma sonrasında aynı şekilde çalışmaya söz verirken herkesi DEVA Partisine üye olmaya davet ettiler.

PARTİ OLARAK DOĞRU YOLDAYIZ

İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, parti olarak doğru yolda olduklarını  ve çalıştıklarını kaydederek “Parti olarak çalışıyoruz, tüm dezavantajlara rağmen ayaktayız, bir aradayız. İnşallah güzel günler yaşayacağız, ülkede ve yerelde DEVA iktidarını kurmak adına çabalıyoruz. Bizlere katılmak isteyen herkesi bekliyoruz, Darıca için deva zamanı diyorum. Yerel ve genel gündemi konuştuğumuz kıymetli bir toplantıya daha imza atmanın sevincini yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.