ÖZCAN SERT TEŞEKKÜR ETTİ

SPOR 26.04.2021 - 12:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÖZCAN SERT TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Sert, 1-0’lık yenilgiyle tamamlanan Karaman Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Sert, Play-Off’a kalamamaktan duyduğu üzüntüyü dile getirirken, bir teşekkür mesajı yayımladı. İşte Sert’in o açıklamaları: Bugün grubumuzda alınan sonuçlardan sonra çok çabaladığımız çok arzuladığımız Play-Off oynama imkanını ligin bitimine 1 hafta kala maalesef kaybetmiş bulunuyoruz. 8 ay önce birlikte yola çıktığımız, 33 hafta boyunca özverili ve ekstra mücadeleleriyle bizi yarışta tutan, camiamıza bu heyecanı yaşatan, sezon boyu ligde ve kupada adlarından başarıyla söz ettiren futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibime canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah ligin son maçı olan Tepecik müsabakasında da Darıca’mızı en güzel şekilde temsil ederek 2020-21 sezonunu tamamlayacağız. Ayrıca sezon başından bugüne bize sonsuz emek ve destek veren kulüp başkanımız sayın Arif Gülen ve yönetimimize, genel koordinatörümüz Uğur Kılıç abime, Ender Alkan hocama, kulüp personelimize, desteklerini iyi günde kötü günde bir an olsun esirgemeyen Çınaraltı taraftar grubumuza ve hep yanımızda olan basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Sert, 1-0’lık yenilgiyle tamamlanan Karaman Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Sert, Play-Off’a kalamamaktan duyduğu üzüntüyü dile getirirken, bir teşekkür mesajı yayımladı. İşte Sert’in o açıklamaları:

Bugün grubumuzda alınan sonuçlardan sonra çok çabaladığımız çok arzuladığımız Play-Off oynama imkanını ligin bitimine 1 hafta kala maalesef kaybetmiş bulunuyoruz. 8 ay önce birlikte yola çıktığımız, 33 hafta boyunca özverili ve ekstra mücadeleleriyle bizi yarışta tutan, camiamıza bu heyecanı yaşatan, sezon boyu ligde ve kupada adlarından başarıyla söz ettiren futbolcu kardeşlerime ve teknik ekibime canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah ligin son maçı olan Tepecik müsabakasında da Darıca’mızı en güzel şekilde temsil ederek 2020-21 sezonunu tamamlayacağız. Ayrıca sezon başından bugüne bize sonsuz emek ve destek veren kulüp başkanımız sayın Arif Gülen ve yönetimimize, genel koordinatörümüz Uğur Kılıç abime, Ender Alkan hocama, kulüp personelimize, desteklerini iyi günde kötü günde bir an olsun esirgemeyen Çınaraltı taraftar grubumuza ve hep yanımızda olan basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.