Önce güneş sonra da yağmur

KOCAELİ 30.04.2021 - 09:28, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Önce güneş sonra da yağmur

Meteoroloji'nin tahminlerine göre önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları artışını sürdürecek fakat gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren yurdu sağanak yağış etkilemeye başlayacak. Yağışların etkisiyle hava sıcaklıkları bir miktar düşerek mevsim normallerine inecek. Nisan ayının bir kısmında kışı yaşayan Türkiye ayın sonlarına doğru sıcak havaların etkisi altına girmeye başladı. Meteoroloji’nin tahminlerine göre hava bir süre daha ısınmaya devam edecek ve hafta sonu özellikle kıyı kesimlerimizde 30 derece dolaylarına kadar yükselecek. Yeni haftada ise yurdu yağışlı günler bekliyor, salı günü Türkiye’yi etkilemeye başlayacak olan sağanak yağışlar yurdun önemli bir bölümünde kendini gösterecek. YEREL YAĞIŞLAR ETKİLİ OLACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Ankara, Kırıkkale, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep çevreleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları artışını sürdürecek fakat gelecek haftanın ilk günlerinden itibaren yurdu sağanak yağış etkilemeye başlayacak. Yağışların etkisiyle hava sıcaklıkları bir miktar düşerek mevsim normallerine inecek.

Nisan ayının bir kısmında kışı yaşayan Türkiye ayın sonlarına doğru sıcak havaların etkisi altına girmeye başladı. Meteoroloji’nin tahminlerine göre hava bir süre daha ısınmaya devam edecek ve hafta sonu özellikle kıyı kesimlerimizde 30 derece dolaylarına kadar yükselecek. Yeni haftada ise yurdu yağışlı günler bekliyor, salı günü Türkiye’yi etkilemeye başlayacak olan sağanak yağışlar yurdun önemli bir bölümünde kendini gösterecek.

YEREL YAĞIŞLAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Ankara, Kırıkkale, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis ve Gaziantep çevreleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.