OKULLARDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR!

EĞİTİM 15.03.2021 - 18:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

OKULLARDAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELİYOR!

AZMİ TUNÇ’LA ÇAYIROVA’NIN EĞİTİMİ GÜVENDE;
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şehit İshak Öztürk İlkokulu ve Türkan Göktürk ilkokulunu ziyaret etti. Normalleşme sürecinde devam eden eğitim öğretim hakkında bilgiler alan Müdür Tunç, çalışmaları yakından takip etti. Çayırova’daki okulları dolaşan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, buradaki eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alırken gelecek günlerdeki çalışmaları da masaya yatırmayı ihmal etmeyerek okuldan ayrıldı. Okul ziyaretlerinde müdürler ve öğretmenlerle bir araya gelen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, çalışmalarla ilgili yakından bilgiler alarak son durumları masaya yatırmış oldu. Müdür Tunç okul idarecileriyle buluşarak değerlendirme yaptı. “OKULLAR EN GÜVENİLİR YERLERDİR” Gazetemize açıklamada yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da eğitimden yana sıkıntı ve sorun yaşanmadığının altını çizerken “Çok şükür bir sorun yaşamadık, okullar en güvenilir yerlerdir, inşallah bu şekilde eğitime devam ederiz. Öğretmenlerimiz olsun öğrencilerimiz olsun yeniden bir araya gelmekten dolayı bir hayli memnunlar. Velilerimiz de çok mutlular. Bizler her zaman onların yanındayız, kendileriniz yalnız bırakmıyoruz” ifadesini kullandı.
AZMİ TUNÇ’LA ÇAYIROVA’NIN EĞİTİMİ GÜVENDE;

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Şehit İshak Öztürk İlkokulu ve Türkan Göktürk ilkokulunu ziyaret etti. Normalleşme sürecinde devam eden eğitim öğretim hakkında bilgiler alan Müdür Tunç, çalışmaları yakından takip etti.

Çayırova’daki okulları dolaşan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, buradaki eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alırken gelecek günlerdeki çalışmaları da masaya yatırmayı ihmal etmeyerek okuldan ayrıldı. Okul ziyaretlerinde müdürler ve öğretmenlerle bir araya gelen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, çalışmalarla ilgili yakından bilgiler alarak son durumları masaya yatırmış oldu. Müdür Tunç okul idarecileriyle buluşarak değerlendirme yaptı.

“OKULLAR EN GÜVENİLİR YERLERDİR”

Gazetemize açıklamada yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da eğitimden yana sıkıntı ve sorun yaşanmadığının altını çizerken “Çok şükür bir sorun yaşamadık, okullar en güvenilir yerlerdir, inşallah bu şekilde eğitime devam ederiz. Öğretmenlerimiz olsun öğrencilerimiz olsun yeniden bir araya gelmekten dolayı bir hayli memnunlar. Velilerimiz de çok mutlular. Bizler her zaman onların yanındayız, kendileriniz yalnız bırakmıyoruz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.