Ofisteki tartışmada tabancayla vuruldu

ASAYİŞ 06.05.2021 - 09:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ofisteki tartışmada tabancayla vuruldu

İZMİT’te bir iş merkezindeki ofiste O.Ö., kavga ettiği T.B.'yi tabanca ile vurarak yaralandı. Olay, öğle saatlerinde Mehmet Ali Paşa Mahallesi Sabri Aksoy Sokak’ta meydana geldi. Bir iş merkezinin 2’nci katındaki ofiste O.Ö ile T.B. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında O.Ö., yanındaki tabanca ile T.B.’ye bir el ateş etti. Kalçasından yaralanan T.B. kanlar içerisinde yere yığıldı. İş merkezindeki kişilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. T.B. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, polis olayın ardından kaçan O.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı.

İZMİT’te bir iş merkezindeki ofiste O.Ö., kavga ettiği T.B.'yi tabanca ile vurarak yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Mehmet Ali Paşa Mahallesi Sabri Aksoy Sokak’ta meydana geldi. Bir iş merkezinin 2’nci katındaki ofiste O.Ö ile T.B. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında O.Ö., yanındaki tabanca ile T.B.’ye bir el ateş etti. Kalçasından yaralanan T.B. kanlar içerisinde yere yığıldı.

İş merkezindeki kişilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. T.B. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, polis olayın ardından kaçan O.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.