Narkotik 45 farklı olay tespit etti

ASAYİŞ 26.07.2021 - 18:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Narkotik 45 farklı olay tespit etti

Uyuşturucu ile mücadelesine hız kesmeden devam eden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara göz açtırmıyor. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında il genelinde yapılan çalışmalarda 45 farklı olayda 68 şahsa adli işlem uygulayan narkotik ekipleri, bu şahıslardan 2’sini tutuklarken, 2’sini adli kontrol şartı ile serbest bıraktı. Geri kalan 63 şahıs serbest kalırken, 1 şahıs adli makamlara mevcutlu olarak sevk edildi. JANDARMA KOMUTANLIĞI DA GÖZ AÇTIRMADI Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 19-25 Temmuz tarihleri arasında il genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda; 3 olayda toplam 2 şahıs hakkında Adli İşlem başlatırken, 1 şahsa adli işlem başlatılmış ve 1 şahıs hakkında ise serbest yargılanma kararı verdiği açıklandı.

Uyuşturucu ile mücadelesine hız kesmeden devam eden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara göz açtırmıyor. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında il genelinde yapılan çalışmalarda 45 farklı olayda 68 şahsa adli işlem uygulayan narkotik ekipleri, bu şahıslardan 2’sini tutuklarken, 2’sini adli kontrol şartı ile serbest bıraktı. Geri kalan 63 şahıs serbest kalırken, 1 şahıs adli makamlara mevcutlu olarak sevk edildi.

JANDARMA KOMUTANLIĞI DA GÖZ AÇTIRMADI

Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 19-25 Temmuz tarihleri arasında il genelinde icra edilen operasyon ve uygulamalarda; 3 olayda toplam 2 şahıs hakkında Adli İşlem başlatırken, 1 şahsa adli işlem başlatılmış ve 1 şahıs hakkında ise serbest yargılanma kararı verdiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.