Müdür Doğan; “Aşı konusunu ihmal etmeyelim”

SAĞLIK 21.04.2021 - 10:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Müdür Doğan; “Aşı konusunu ihmal etmeyelim”

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ulaş Doğan 55 yaş yukarısı için randevu alanların aşıyı vurulduğunu vurgulayarak, “İsteyen biontech isteyen sinovac aşısı olsun ama mutlaka olsun. Aşı salgına karşı silah, lütfen ihmal etmesinler” diyerek Darıcalılara aşı konusunda çağrıda bulundu. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ulaş Doğan gazetemize aşı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 55 yaş yukarısı için Darıca’ya aşıların geldiğini ve randevu alarak aşı olmanın mümkün olduğunu kaydetti. Sırası gelen herkesi aşı olmaya çağıran Doktor Ulaş Doğan, “Salgına karşı kozumuz silah. İsteyen devlet hastanelerinden biontech aşısı isteyen de diğer sağlık kuruluşlarından sinovac aşısı olsun. Yeter ki aşıyı ihmal etmeyelim” diyerek tüm vatandaşları aşı olmaya davet ettiğini ve aşının güçlü bir silah olduğunu kaydetti. Müdür Doğan “Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Lütfen ihmal etmesinler, lütfen kendilerini ve ailelerini düşünsünler” derken Darıcalılara çağrıda bulunmuş oldu. KÖTÜ BİR TABLO ORTADA YOK Darıca’daki vaka tablosunun kötü olmadığını kaydeden Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ulaş Doğan “Hep beraber elimizden geleni yapıyoruz, kötü bir durum yok kötü bir tablo yok, ancak elbette kurallara uyalım, salgın ciddi tehdit, artmaya devam ediyor, önüne geçelim, birbirimize yardımcı olmamız gerekir. Aşı konusunda aşı olmayanları olmaları konusunda ikna etmek zorundayız, Darıca’da durum kötü değil, çalışıyoruz, çok kötü bir durum söz konusu değil” ifadesini kullandı.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ulaş Doğan 55 yaş yukarısı için randevu alanların aşıyı vurulduğunu vurgulayarak, “İsteyen biontech isteyen sinovac aşısı olsun ama mutlaka olsun. Aşı salgına karşı silah, lütfen ihmal etmesinler” diyerek Darıcalılara aşı konusunda çağrıda bulundu.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ulaş Doğan gazetemize aşı ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 55 yaş yukarısı için Darıca’ya aşıların geldiğini ve randevu alarak aşı olmanın mümkün olduğunu kaydetti. Sırası gelen herkesi aşı olmaya çağıran Doktor Ulaş Doğan, “Salgına karşı kozumuz silah. İsteyen devlet hastanelerinden biontech aşısı isteyen de diğer sağlık kuruluşlarından sinovac aşısı olsun. Yeter ki aşıyı ihmal etmeyelim” diyerek tüm vatandaşları aşı olmaya davet ettiğini ve aşının güçlü bir silah olduğunu kaydetti. Müdür Doğan “Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Lütfen ihmal etmesinler, lütfen kendilerini ve ailelerini düşünsünler” derken Darıcalılara çağrıda bulunmuş oldu.

KÖTÜ BİR TABLO ORTADA YOK

Darıca’daki vaka tablosunun kötü olmadığını kaydeden Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ulaş Doğan “Hep beraber elimizden geleni yapıyoruz, kötü bir durum yok kötü bir tablo yok, ancak elbette kurallara uyalım, salgın ciddi tehdit, artmaya devam ediyor, önüne geçelim, birbirimize yardımcı olmamız gerekir. Aşı konusunda aşı olmayanları olmaları konusunda ikna etmek zorundayız, Darıca’da durum kötü değil, çalışıyoruz, çok kötü bir durum söz konusu değil” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.