Milli Eğitim Bakan yardımcısı TÜBİTAK MAM’da

EĞİTİM 17.03.2021 - 14:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Milli Eğitim Bakan yardımcısı TÜBİTAK MAM’da

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesini ziyaret ederek, merkezde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundu. Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesini ziyaret etti. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK MAM Başkan V. Dr. Osman Okur, TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burcu Özsoy ve Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü Müdürü Erdal Bayram tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’ne (TÜSSİDE) ziyaret gerçekleştirdi. ENERJİ ENSTİTÜSÜ YAKIT PİLİ ARAÇLARI TANITILDI TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü ziyareti kapsamında, Milimetre Dalga ve Terahertz Teknolojileri Laboratuvarı (MİLTAL), Sualtı Akustik Laboratuvarı (SAL), Fotonik Teknolojiler Laboratuvarı ile Biyomalzeme, Biyoelektronik ve Biyomekanik Mükemmeliyet Merkezi gezildi. Ürünler ve altyapılar hakkında araştırmacılar tarafından detaylı bilgi verildi. Akabinde, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü Yakıt Pili Teknolojileri Laboratuvarı’na yapılan ziyarette Yakıt Pili Eğitim Kiti hakkında bilgi verildi, Enerji Enstitüsü Yakıt Pili Araçları tanıtıldı. BAKAN YARDIMCISI KRİPTO ÜRÜNLERİ LABORATUVARINI GEZDİ TÜBİTAK BİLGEM’e yapılan ziyarette, B3Lab Prototip Veri Merkezi, Deringörü Prototip Uygulama Laboratuvarı, Kripto Ürünleri Laboratuvarını gezen Sayın Bakan Yardımcısı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK BİLGEM ziyareti akabinde, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’ne (TÜSSİDE) gerçekleştirilen ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜSSİDE Müdürü İsmail Doğan tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı, Enstitüde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretini tamamladı.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesini ziyaret ederek, merkezde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, TÜBİTAK Gebze Yerleşkesini ziyaret etti. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK MAM Başkan V. Dr. Osman Okur, TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burcu Özsoy ve Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü Müdürü Erdal Bayram tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’ne (TÜSSİDE) ziyaret gerçekleştirdi.

ENERJİ ENSTİTÜSÜ YAKIT PİLİ ARAÇLARI TANITILDI

TÜBİTAK MAM Malzeme Enstitüsü ziyareti kapsamında, Milimetre Dalga ve Terahertz Teknolojileri Laboratuvarı (MİLTAL), Sualtı Akustik Laboratuvarı (SAL), Fotonik Teknolojiler Laboratuvarı ile Biyomalzeme, Biyoelektronik ve Biyomekanik Mükemmeliyet Merkezi gezildi. Ürünler ve altyapılar hakkında araştırmacılar tarafından detaylı bilgi verildi. Akabinde, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü Yakıt Pili Teknolojileri Laboratuvarı’na yapılan ziyarette Yakıt Pili Eğitim Kiti hakkında bilgi verildi, Enerji Enstitüsü Yakıt Pili Araçları tanıtıldı.

BAKAN YARDIMCISI KRİPTO ÜRÜNLERİ LABORATUVARINI GEZDİ

TÜBİTAK BİLGEM’e yapılan ziyarette, B3Lab Prototip Veri Merkezi, Deringörü Prototip Uygulama Laboratuvarı, Kripto Ürünleri Laboratuvarını gezen Sayın Bakan Yardımcısı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK BİLGEM ziyareti akabinde, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’ne (TÜSSİDE) gerçekleştirilen ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜSSİDE Müdürü İsmail Doğan tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı, Enstitüde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.