MİGROS DEPO İŞÇİLERİNDEN EMEP’E ZİYARET!

Çayırova 01.02.2021 - 17:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MİGROS DEPO İŞÇİLERİNDEN EMEP’E ZİYARET!

Migros Depo işçileri, Kocaeli Emek ve Demokrasi Bileşenlerinin kendileri ve Baldur işçileri için gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından Emek Partisi'ni ziyaret etti. Direnişte olan işçilerin kazanımı için neler yapabileceğine ve çözüm yollarına dair sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette, dayanışma vurgusu ön plana çıktı. "DİRENİŞİMİZ SÜRÜYOR" Ziyarette konuşan Depo, Liman, Tersane, ve Deniz İşçileri Sendikası (DGD-SEN) Genel Başkanı Murat Bostancı, direnişlerinin sürdüğünü belirterek, "Migros Depoda direnişe devam ediyoruz. Kasa kilitleme, şirketin önünde basın açıklamaları gibi eylemlerimiz onları sıkıştıran bir hale geldi" dedi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelen müfettişlerin depoyu denetlediğini aktaran Bostancı, "Bakanlıktan gelen müfettişler çadırlarımıza gelip bizi dinledi ama bize henüz bir bilgi verilmedi. Biz deponun önünde direnişimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Siz de bize destek veriyorsunuz, arayıp soruyorsunuz, haberimizi yapıyorsunuz. Desteğiniz için sizlere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. "BİRLİKTE MÜCADELE" Ellerinden ne gelirse yapmaya hazır olduklarını söyleyen Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan ise, "Mücadelenizi destekliyoruz, her zaman yanınızdayız. Dağıtacağımız bildirilerle, asacağımız afişlerle yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Biliyoruz ki siz kazanırsanız bütün işçi sınıfı kazanacak. O yüzden mücadelenizi her alanda destekliyoruz. Ücretsiz izin ve Kod 29 uygulaması işçiler için katlanılamaz bir duruma geldi. Açlığa itilen işçiler birlikte mücadele ederek bu saldırıları püskürtecektir" dedi.

Migros Depo işçileri, Kocaeli Emek ve Demokrasi Bileşenlerinin kendileri ve Baldur işçileri için gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından Emek Partisi'ni ziyaret etti. Direnişte olan işçilerin kazanımı için neler yapabileceğine ve çözüm yollarına dair sohbetin gerçekleştirildiği ziyarette, dayanışma vurgusu ön plana çıktı.

"DİRENİŞİMİZ SÜRÜYOR"

Ziyarette konuşan Depo, Liman, Tersane, ve Deniz İşçileri Sendikası (DGD-SEN) Genel Başkanı Murat Bostancı, direnişlerinin sürdüğünü belirterek, "Migros Depoda direnişe devam ediyoruz. Kasa kilitleme, şirketin önünde basın açıklamaları gibi eylemlerimiz onları sıkıştıran bir hale geldi" dedi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelen müfettişlerin depoyu denetlediğini aktaran Bostancı, "Bakanlıktan gelen müfettişler çadırlarımıza gelip bizi dinledi ama bize henüz bir bilgi verilmedi. Biz deponun önünde direnişimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Siz de bize destek veriyorsunuz, arayıp soruyorsunuz, haberimizi yapıyorsunuz. Desteğiniz için sizlere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

"BİRLİKTE MÜCADELE"

Ellerinden ne gelirse yapmaya hazır olduklarını söyleyen Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan ise, "Mücadelenizi destekliyoruz, her zaman yanınızdayız. Dağıtacağımız bildirilerle, asacağımız afişlerle yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Biliyoruz ki siz kazanırsanız bütün işçi sınıfı kazanacak. O yüzden mücadelenizi her alanda destekliyoruz. Ücretsiz izin ve Kod 29 uygulaması işçiler için katlanılamaz bir duruma geldi. Açlığa itilen işçiler birlikte mücadele ederek bu saldırıları püskürtecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.