MHP Çayırova iftarını emniyet güçleri ile açtı

SİYASET 07.05.2021 - 12:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MHP Çayırova iftarını emniyet güçleri ile açtı

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindeki yönetimi dün iftarını; emniyet ve sağlık çalışanları ile açtı.  Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Düzdaban, “Çayırova Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu akşam iftarımızı pandemi gölgesinde Çayırova İlçemizde bulunan ilçe emniyet müdürlüğü, polis karakolu, polis kontrol noktaları ve ilçe sağlık müdürlüğü ve filyasyon ekibine il yöneticimiz meclis üyelerimiz ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın katılımları ile birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Emniyet Teşkilatımız adına Çayırova İlçe  Emniyet Müdürümüz Sayın Tuncel Aldemir ve ilçe sağlık kurumu adına Çayırova İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Selim Çetintaş'a teşekkür  ederiz” dedi.  

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindeki yönetimi dün iftarını; emniyet ve sağlık çalışanları ile açtı. 
Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Düzdaban, “Çayırova Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak bu akşam iftarımızı pandemi gölgesinde Çayırova İlçemizde bulunan ilçe emniyet müdürlüğü, polis karakolu, polis kontrol noktaları ve ilçe sağlık müdürlüğü ve filyasyon ekibine il yöneticimiz meclis üyelerimiz ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın katılımları ile birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Emniyet Teşkilatımız adına Çayırova İlçe  Emniyet Müdürümüz Sayın Tuncel Aldemir ve ilçe sağlık kurumu adına Çayırova İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Selim Çetintaş'a teşekkür  ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.