MHP ÇAYIROVA’DAN TAKDİR EDİLECEK DAVRANIŞ!

SİYASET 24.04.2021 - 12:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

MHP ÇAYIROVA’DAN TAKDİR EDİLECEK DAVRANIŞ!

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP ilçe teşkilatı olarak ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere 3 kalemde değerlendirmeye aldıklarını açıkladı. MHP Çayırova İlçe teşkilatı ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere 3 kalemde değerlendirmeye aldıklarını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayı münasebetiyle ve pandemi sürecini göz önünde tutarak dar gelirli ailelerimizi Ramazan bereketini paylaşmak üzere 3 kalemde değerlendirmeye aldık. Nakdi yârdim olarak 30 ailemize 500 TL’den toplamda 15 bin TL nakit yardım yapıldı. Kişi başı 150 TL’den olmak üzere toplam 14 bin TL’lik alışveriş ve market çeki dağıtıldı. İhtiyaç sahibi olup ve alışverişe gidemeyecek olan ailelere ise 100 adet kumanya kolisi dağıttık. Şahsım ve yönetim kurulum adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP ilçe teşkilatı olarak ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere 3 kalemde değerlendirmeye aldıklarını açıkladı.

MHP Çayırova İlçe teşkilatı ramazan ayı boyunca tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere 3 kalemde değerlendirmeye aldıklarını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayı münasebetiyle ve pandemi sürecini göz önünde tutarak dar gelirli ailelerimizi Ramazan bereketini paylaşmak üzere 3 kalemde değerlendirmeye aldık. Nakdi yârdim olarak 30 ailemize 500 TL’den toplamda 15 bin TL nakit yardım yapıldı. Kişi başı 150 TL’den olmak üzere toplam 14 bin TL’lik alışveriş ve market çeki dağıtıldı. İhtiyaç sahibi olup ve alışverişe gidemeyecek olan ailelere ise 100 adet kumanya kolisi dağıttık. Şahsım ve yönetim kurulum adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.