Merhametli insanlar hala yeryüzünde

GEBZE 09.05.2021 - 10:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Merhametli insanlar hala yeryüzünde

Gebze Köşklü Çeşme Mahallesinde oturan, bir hayli sayılıp sevilen Haydar Karakaya, günlerinin birçoğunu sokak hayvanları için harcıyor. Sokakta yaşayan canlıları hiçbir zaman ihmal etmeyen ve onlara zaman ayıran Karakaya, marketten aldığı ekmekleri onlara dağıtıyor. Gebze’nin bir çok yerinin yanı sıra şehir dışına da çıkarak sokak canlılarını besleyen Karakaya bu davranışıyla çevresinden büyük alkış ve takdir kazanıyor. Uzun yıllardır sokak canlılarını beslediğini kaydeden Haydar Karakaya, “Uzun süredir kendi aracımla aldığım ekmekleri çeşitli yerlerdeki sokak hayvanlarına dağıtıyorum. Bunu seviyorum, bu beni mutlu ediyor, onlar da Allah’ın yarattığı varlıklar. Bizlere düşen onları ve dünyadaki tüm garibanları kollamak, ekmeğimizi bölüşmek” derken bundan sonra da aynı şekilde paylaşımcı olmaya devam edeceğini ifade ediyor. HERKESİN SEVİP SAYGI DUYDUĞU İSİM Köşklü Çeşme Mahallesi sakinlerinin de oldukça sevip saygı duyduğu bir isim olan Haydar Karakaya, bugüne kadar birçok noktada birçok kez sokak hayvanlarına ekmek ve gıda dağıtırken hem büyük sevap kazanıyor, “hem de bu devirde böyle insanlar da varmış” dedirtiyor. Garibanı kollaması, çocukları sevmesi ve zaman zaman bayrak dağıtmasıyla da bilinen Karakaya, tam bir insan ve çevre dostu olarak karşımıza çıkarken yaptığı iyiliklerle adından söz ettirmeye ve büyümeye devam ediyor.

Gebze Köşklü Çeşme Mahallesinde oturan, bir hayli sayılıp sevilen Haydar Karakaya, günlerinin birçoğunu sokak hayvanları için harcıyor. Sokakta yaşayan canlıları hiçbir zaman ihmal etmeyen ve onlara zaman ayıran Karakaya, marketten aldığı ekmekleri onlara dağıtıyor. Gebze’nin bir çok yerinin yanı sıra şehir dışına da çıkarak sokak canlılarını besleyen Karakaya bu davranışıyla çevresinden büyük alkış ve takdir kazanıyor. Uzun yıllardır sokak canlılarını beslediğini kaydeden Haydar Karakaya, “Uzun süredir kendi aracımla aldığım ekmekleri çeşitli yerlerdeki sokak hayvanlarına dağıtıyorum. Bunu seviyorum, bu beni mutlu ediyor, onlar da Allah’ın yarattığı varlıklar. Bizlere düşen onları ve dünyadaki tüm garibanları kollamak, ekmeğimizi bölüşmek” derken bundan sonra da aynı şekilde paylaşımcı olmaya devam edeceğini ifade ediyor.

HERKESİN SEVİP SAYGI DUYDUĞU İSİM

Köşklü Çeşme Mahallesi sakinlerinin de oldukça sevip saygı duyduğu bir isim olan Haydar Karakaya, bugüne kadar birçok noktada birçok kez sokak hayvanlarına ekmek ve gıda dağıtırken hem büyük sevap kazanıyor, “hem de bu devirde böyle insanlar da varmış” dedirtiyor. Garibanı kollaması, çocukları sevmesi ve zaman zaman bayrak dağıtmasıyla da bilinen Karakaya, tam bir insan ve çevre dostu olarak karşımıza çıkarken yaptığı iyiliklerle adından söz ettirmeye ve büyümeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.