KUMANYASI ULAŞMAYAN AİLE KALMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR

SİYASET 16.04.2021 - 09:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KUMANYASI ULAŞMAYAN AİLE KALMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORLAR

MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Ramazan ayı boyunca başlattığı ihtiyaç sahipleri için ‘Ramazan Kumanyası’ desteği tüm hızıyla devam ediyor. Gebze’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, evlere misafir olan MHP Gebze İlçe Başkanlığının Ramazan Kumanyası desteği tüm hızıyla devam ediyor. Gebze’nin her mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, Ramazan Kumanyasını teslim ederken ailelerin başka bir ihtiyacının olup olmadığını soruyor. TÜM GEBZELİLERİ DESTEĞE DAVET EDİYORUM Ramazan ayının ilk 3 gününde 600 Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerin ulaştıran MHP Gebze İlçe Başkanlığında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Ramazan ayı sonuna kadar Ramazan Kumanyası ulaşmayan aile kalmasın düsturu ile hareket ettiklerini dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, Ramazan Ayı münasebetiyle, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 1. Parti 600 adet kumanya kolilerimizi Bölge Başkanlıklarımıza taksimini yapmıştık. Mahalle başkanlıklarımızdan Ramazan Kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Tespit ettiğimiz ailelere de dağıtımlar devam ediyor. Paylaşma duygumuzun yoğunluk kazandığı Ramazan ayında Gebzeli hemşerilerimizi ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya davet ediyorum” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Ramazan ayı boyunca başlattığı ihtiyaç sahipleri için ‘Ramazan Kumanyası’ desteği tüm hızıyla devam ediyor. Gebze’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, evlere misafir olan MHP Gebze İlçe Başkanlığının Ramazan Kumanyası desteği tüm hızıyla devam ediyor. Gebze’nin her mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, Ramazan Kumanyasını teslim ederken ailelerin başka bir ihtiyacının olup olmadığını soruyor.

TÜM GEBZELİLERİ DESTEĞE DAVET EDİYORUM

Ramazan ayının ilk 3 gününde 600 Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerin ulaştıran MHP Gebze İlçe Başkanlığında çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Ramazan ayı sonuna kadar Ramazan Kumanyası ulaşmayan aile kalmasın düsturu ile hareket ettiklerini dile getiren MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, Ramazan Ayı münasebetiyle, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 1. Parti 600 adet kumanya kolilerimizi Bölge Başkanlıklarımıza taksimini yapmıştık. Mahalle başkanlıklarımızdan Ramazan Kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Tespit ettiğimiz ailelere de dağıtımlar devam ediyor. Paylaşma duygumuzun yoğunluk kazandığı Ramazan ayında Gebzeli hemşerilerimizi ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.