Kocaelililer, Kitap Fuarı’nın açılacağı günleri bekliyor!

KOCAELİ 06.04.2021 - 10:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kocaelililer, Kitap Fuarı’nın açılacağı günleri bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı geçen sene olduğu gibi bu sene de salgın nedeniyle yapılamayacak. Türkiye’nin ziyaretçi sayısı, etkinlik ve katılımcı açısından en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı, geçen sene salgın sebebi ile iptal edilmişti. Bu yıl da gerçekleşmesi mümkün görünmeyen fuar, böylelikle ikinci defa kapılarını kapatmış olacak. Yurdun birçok yerinden okurları bir araya getiren fuar, bu sene de salgına kurban giderken bu tablo kitapseverleri üzüyor. Geçen sene gibi bu sene de fuardan uzak kalacaklarını kaydeden vatandaşlar, “Fuara hasret kaldık, salgın yaşamı olumsuz anlamda değiştirdi, en çok da kültür ve sanat etkinlikleri etkilendi. İnşallah tez zamanda bu salgın illetinden kurtulmak kısmet olur” ifadelerini kullandılar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı geçen sene olduğu gibi bu sene de salgın nedeniyle yapılamayacak.

Türkiye’nin ziyaretçi sayısı, etkinlik ve katılımcı açısından en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı, geçen sene salgın sebebi ile iptal edilmişti. Bu yıl da gerçekleşmesi mümkün görünmeyen fuar, böylelikle ikinci defa kapılarını kapatmış olacak. Yurdun birçok yerinden okurları bir araya getiren fuar, bu sene de salgına kurban giderken bu tablo kitapseverleri üzüyor. Geçen sene gibi bu sene de fuardan uzak kalacaklarını kaydeden vatandaşlar, “Fuara hasret kaldık, salgın yaşamı olumsuz anlamda değiştirdi, en çok da kültür ve sanat etkinlikleri etkilendi. İnşallah tez zamanda bu salgın illetinden kurtulmak kısmet olur” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.