Kocaeli’nde Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı

ASAYİŞ 06.05.2021 - 09:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kocaeli’nde Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı

Kocaeli’nde, TEM yolunda uygulama yapan polis ekiplerinin durdurduğu otobüste Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TEM yolu Kocaeli geçişinde tam kapanma nedeniyle yaptığı uygulama sırasında İstanbul istikametine giden bir otobüsü durdurdu. Otobüste bulunan Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak iki şoför ve araç muavini hakkında ‘Göçmen kaçakçılığı’ suçundan adli işlem başlatıldı. Kaçak göçmenlerin işlemlerin yapılması için İl Göç İdaresine gönderileceği öğrenildi.

Kocaeli’nde, TEM yolunda uygulama yapan polis ekiplerinin durdurduğu otobüste Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TEM yolu Kocaeli geçişinde tam kapanma nedeniyle yaptığı uygulama sırasında İstanbul istikametine giden bir otobüsü durdurdu. Otobüste bulunan Afgan uyruklu 16 kaçak göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak iki şoför ve araç muavini hakkında ‘Göçmen kaçakçılığı’ suçundan adli işlem başlatıldı. Kaçak göçmenlerin işlemlerin yapılması için İl Göç İdaresine gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.