Kocaeli’nde 504 bin kişi koronavirüs aşısı oldu

KOCAELİ 03.05.2021 - 09:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Kocaeli’nde 504 bin kişi koronavirüs aşısı oldu

Sağlık Bakanlığı’nca oluşturulan ‘Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu’ sayfasına göre, Kocaeli’nde aşılananların sayısı 500 bini geçti. Türkiye'de koronavirüsle mücadelede kapsamında aşı çalışmaları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nca oluşturulan ‘https://covid19asi.saglik.gov.tr/’ adresinde Türkiye genelinin ardından iller bazında da aşılanan kişi sayısı anlık paylaşılıyor. Haritada Türkiye geneli aşılanan sayısı 10 dakikada bir güncelleniyor. Bugünkü verilere göre, Kocaeli’nde aşılananların sayısı 500 bini geçti. İlk doz aşı olanların sayısı 303 bin, ikinci doz aşı olanların sayısı ise 200 bini geçmiş durumda. Aşılama çalışmaları sağlık merkezlerinde yoğun bir şekilde sürüyor.

Sağlık Bakanlığı’nca oluşturulan ‘Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu’ sayfasına göre, Kocaeli’nde aşılananların sayısı 500 bini geçti.

Türkiye'de koronavirüsle mücadelede kapsamında aşı çalışmaları devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nca oluşturulan ‘https://covid19asi.saglik.gov.tr/’ adresinde Türkiye genelinin ardından iller bazında da aşılanan kişi sayısı anlık paylaşılıyor. Haritada Türkiye geneli aşılanan sayısı 10 dakikada bir güncelleniyor. Bugünkü verilere göre, Kocaeli’nde aşılananların sayısı 500 bini geçti. İlk doz aşı olanların sayısı 303 bin, ikinci doz aşı olanların sayısı ise 200 bini geçmiş durumda. Aşılama çalışmaları sağlık merkezlerinde yoğun bir şekilde sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.