KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ O İDDİALARI YALANLADI

SAĞLIK 01.04.2021 - 16:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ O İDDİALARI YALANLADI

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Dilovası Devlet hastanesine ambulans tahsis edilmediği iddialarını yaptığı yazılı açıklama ile yalanladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimizi Dilovası Devlet Hastanesine Müdürlüğümüzce ambulans tahsis edilmediği, hastanenin ambulans ihtiyacının ise bölgede faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji isimli kuruluşun kiralık ambulansı ile sağlandığı iddia edilmektedir. Müdürlüğümüz bünyesinde ambulans bulunmayan devlet hastanelerimize ambulans tahsis edilmesi için planlama yapılmıştır. Bu planlama dâhilinde, 2019 yılı başında Dilovası Devlet Hastanesine 41 GR 104 plakalı hasta nakil ambulansı tahsis edilmiş, ambulansın gerekli işlemleri tamamlanarak 28.05.2019 tarihi itibariyle hastane adına tescil işlemleri tamamlanmıştır. Ayrıca, söz konusu ambulansın hizmet verebilecek durumda olduğuna ilişkin TS EN 1789 EK-C Uygunluk Belgesi mevcut olup, belgenin 25.10.2021 tarihine kadar geçerliliği bulunmaktadır.”

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Dilovası Devlet hastanesine ambulans tahsis edilmediği iddialarını yaptığı yazılı açıklama ile yalanladı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İlimizi Dilovası Devlet Hastanesine Müdürlüğümüzce ambulans tahsis edilmediği, hastanenin ambulans ihtiyacının ise bölgede faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji isimli kuruluşun kiralık ambulansı ile sağlandığı iddia edilmektedir. Müdürlüğümüz bünyesinde ambulans bulunmayan devlet hastanelerimize ambulans tahsis edilmesi için planlama yapılmıştır. Bu planlama dâhilinde, 2019 yılı başında Dilovası Devlet Hastanesine 41 GR 104 plakalı hasta nakil ambulansı tahsis edilmiş, ambulansın gerekli işlemleri tamamlanarak 28.05.2019 tarihi itibariyle hastane adına tescil işlemleri tamamlanmıştır. Ayrıca, söz konusu ambulansın hizmet verebilecek durumda olduğuna ilişkin TS EN 1789 EK-C Uygunluk Belgesi mevcut olup, belgenin 25.10.2021 tarihine kadar geçerliliği bulunmaktadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.