KOCAELİ EMNİYETİNDEN ’23 NİSAN’ KORTEJİ!

KOCAELİ 24.04.2021 - 11:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ EMNİYETİNDEN ’23 NİSAN’ KORTEJİ!

Kocaeli Emniyetine bağlı ekipler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklara yaşatmak ve sevincini çocuklarla paylaşmak için il genelinde araç kortejleri düzenledi. Kocaeli Emniyetine bağlı asayiş, yunus, trafik ve şahin timlerinden oluşan motorize timler ve Resmi Ekip araçları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklara yaşatmak ve sevincini çocuklarla paylaşmak için il genelinde araç kortejleri düzenledi. Kortejlerde tepe lambalarını yakan ekipler sirenler eşliğinde görsel şölen oluşturarak, Kocaeli Emniyetince hazırlanan kutlama mesajlarını anons ederek kutlu günü çocuklarla ve aileleriyle paylaştı. Evlerin pencere ve balkonlarına çıkan Kocaelili çocuklar bayram coşkusunu Kocaeli Emniyeti ile yaşadı. Kocaeli Emniyeti sosyal medyadan yaptığı açıklama ile, “Küçük yürekleri ile bizlere her daim büyük güç veren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanındayız” dedi.  

Kocaeli Emniyetine bağlı ekipler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklara yaşatmak ve sevincini çocuklarla paylaşmak için il genelinde araç kortejleri düzenledi.

Kocaeli Emniyetine bağlı asayiş, yunus, trafik ve şahin timlerinden oluşan motorize timler ve Resmi Ekip araçları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu çocuklara yaşatmak ve sevincini çocuklarla paylaşmak için il genelinde araç kortejleri düzenledi. Kortejlerde tepe lambalarını yakan ekipler sirenler eşliğinde görsel şölen oluşturarak, Kocaeli Emniyetince hazırlanan kutlama mesajlarını anons ederek kutlu günü çocuklarla ve aileleriyle paylaştı. Evlerin pencere ve balkonlarına çıkan Kocaelili çocuklar bayram coşkusunu Kocaeli Emniyeti ile yaşadı. Kocaeli Emniyeti sosyal medyadan yaptığı açıklama ile, “Küçük yürekleri ile bizlere her daim büyük güç veren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanındayız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.