KOCAELİ BARO BAŞKANINDAN DESTEK

KOCAELİ 19.04.2021 - 16:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ BARO BAŞKANINDAN DESTEK

Çorlu Tren Kazası’nda 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve yoğun bakıma kaldırılan Mısra Öz’e Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir destek verdi. Candemir, “Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı” dedi. Çorlu’da 2018 yılındaki tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve bir süre önce koronavirüse yakalanan Mısra Öz sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındı. Öz’ün yoğun bakıma alınmasının ardından Twitter’da aralarında siyasetçi, sanatçı ve gazetecilerin de bulunduğu kullanıcılar #Çorlutrenkazasında ve #OğuzArdaSel etiketleri altında Mısra Öz’e destek veren paylaşımlarda bulundu. 1014 GÜN OLDU Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir de sosyal medyada destek verenler camiasına katılarak bir paylaşım yaptı. Candemir paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Mısra Öz yoğun bakımda. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi verirken yazamadığı için biz yazalım.1014 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı.”  

Çorlu Tren Kazası’nda 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve yoğun bakıma kaldırılan Mısra Öz’e Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir destek verdi. Candemir, “Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı” dedi.

Çorlu’da 2018 yılındaki tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden ve bir süre önce koronavirüse yakalanan Mısra Öz sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındı. Öz’ün yoğun bakıma alınmasının ardından Twitter’da aralarında siyasetçi, sanatçı ve gazetecilerin de bulunduğu kullanıcılar #Çorlutrenkazasında ve #OğuzArdaSel etiketleri altında Mısra Öz’e destek veren paylaşımlarda bulundu.

1014 GÜN OLDU

Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir de sosyal medyada destek verenler camiasına katılarak bir paylaşım yaptı. Candemir paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Mısra Öz yoğun bakımda. Oğlunu kaybettiğinden beri istisnasız her gün yazdı, konuştu, haykırdı. Şimdi yaşam mücadelesi verirken yazamadığı için biz yazalım.1014 gün oldu. Çorlu Tren Kazasında adalet yerini bulmadı.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.