“KAZANAN #FİLİSTİN OLACAK!”

KOCAELİ 08.05.2021 - 11:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“KAZANAN #FİLİSTİN OLACAK!”

BAŞKANLARDAN İSRAİL’E TEPKİ;
İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da inanılmaz olaylar. İsrail Polisi Filistinli cemaate saldırdı. Mescid-i Aksa, Şam Kapısı ve Şeyh Cerrah mahallesi bölgesinde gerçekleşen saldırılarda 205 kişi yaralandı bildirildi. İsrail’e tepkiler büyük. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de paylaşımlarıyla İsrail’i kınadı. İsrail’deki saldırılar sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın #MescidiAksa kırmızı çizgimizdir etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Bu mübarek gecede ilk kıblemiz ve en mukaddes mescitlerimizden biri olan Harem-i Şerif’e yapılan alçak saldırıyı nefretle kınıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanan #Filistin olacak!” diye yazdı. KUDÜS KIBLEDİR, KUDÜS NAMUSTUR MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de Devlet Bahçeli’nin sözlerini paylaşarak duruma tepki gösterdi. Ünlü “Unutmayınız, Kudüs Harem-i Şerif’tir. Kudüs Miraç’tır. Kudüs Kıbledir. Kudüs namustur. Haklı davamızdan tek bir adım geri atmayacağız. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam tökezler. Kudüs düşerse Ankara kaybeder, İstanbul kavrulur. Unutmayınız, Kudüs Harem-i Şerif’tir. Kudüs Miraç’tır. Kudüs Kıbledir. Kudüs namustur. Bu namusa el uzatan Siyonizmin tetikçileri ve onların işbirlikçileri kaybetmeye hem insanlık hem de Allah indinde mahkûmdur. Kulun hesabı varsa, Allah’ın da hesabı vardır. Kul tuzak kurmuşsa, onu bozacak, onu alt edecek ilahi bir tuzak kesinkes varlığını gösterecektir” dedi. “KUDÜS’Ü KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ” Sözlerini sürdüren Başkan Ünlü, “Kudüs’ü bir asır önce bırakmak zorunda kalmıştık. Ancak bu kez kaderine terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Hiçbir zafer bedava kazanılmaz. Hiçbir başarı yattığımız yerden elde edilemez. Zorlayacağız, zora dayanacağız, zorbaların üstüne üstüne gideceğiz, haklı davamızdan tek bir adım geri atmayacağız. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam tökezler. Kudüs düşerse Ankara kaybeder, İstanbul kavrulur. Buna da kimsenin hakkı yoktur. Bunu da hiç kimse yapamayacak, başaramayacaktır” ifadelerini kullandı.
BAŞKANLARDAN İSRAİL’E TEPKİ;

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da inanılmaz olaylar. İsrail Polisi Filistinli cemaate saldırdı. Mescid-i Aksa, Şam Kapısı ve Şeyh Cerrah mahallesi bölgesinde gerçekleşen saldırılarda 205 kişi yaralandı bildirildi.

İsrail’e tepkiler büyük. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de paylaşımlarıyla İsrail’i kınadı. İsrail’deki saldırılar sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın #MescidiAksa kırmızı çizgimizdir etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Bu mübarek gecede ilk kıblemiz ve en mukaddes mescitlerimizden biri olan Harem-i Şerif’e yapılan alçak saldırıyı nefretle kınıyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar kazanan #Filistin olacak!” diye yazdı.

KUDÜS KIBLEDİR, KUDÜS NAMUSTUR

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de Devlet Bahçeli’nin sözlerini paylaşarak duruma tepki gösterdi. Ünlü “Unutmayınız, Kudüs Harem-i Şerif’tir. Kudüs Miraç’tır. Kudüs Kıbledir. Kudüs namustur. Haklı davamızdan tek bir adım geri atmayacağız. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam tökezler. Kudüs düşerse Ankara kaybeder, İstanbul kavrulur. Unutmayınız, Kudüs Harem-i Şerif’tir. Kudüs Miraç’tır. Kudüs Kıbledir. Kudüs namustur. Bu namusa el uzatan Siyonizmin tetikçileri ve onların işbirlikçileri kaybetmeye hem insanlık hem de Allah indinde mahkûmdur. Kulun hesabı varsa, Allah’ın da hesabı vardır. Kul tuzak kurmuşsa, onu bozacak, onu alt edecek ilahi bir tuzak kesinkes varlığını gösterecektir” dedi.

“KUDÜS’Ü KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ”

Sözlerini sürdüren Başkan Ünlü, “Kudüs’ü bir asır önce bırakmak zorunda kalmıştık. Ancak bu kez kaderine terk etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Hiçbir zafer bedava kazanılmaz. Hiçbir başarı yattığımız yerden elde edilemez. Zorlayacağız, zora dayanacağız, zorbaların üstüne üstüne gideceğiz, haklı davamızdan tek bir adım geri atmayacağız. Çünkü Kudüs düşerse tarih düşer, İslam tökezler. Kudüs düşerse Ankara kaybeder, İstanbul kavrulur. Buna da kimsenin hakkı yoktur. Bunu da hiç kimse yapamayacak, başaramayacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.